countdown timer

Je hebt vast wel eens gezien dat er zo’n afteller op een salespagina of zelfs op een optinpagina staat.

En misschien heb je ook wel eens gezien dat de teller op NUL stond en dat de pagina automatisch veranderde (redirect) naar een andere pagina waar je “Helaas, je bent te laat om…” zag staan.

countdown timer

Je kunt soms wel tot 20% meer conversie hebben, simpelweg omdat het een gevoel van schaarste, tijdsdruk of haast creëert.

Hoe kun je nu zo’n teller op je pagina creëren?

En hoe zorg je voor zo’n automatische redirect?

Dat scheelt trouwens veel tijd. Ik kan me namelijk nog herinneren dat ik wel wist hoe ik zo’n timer op de pagina kon krijgen, maar dan zat ik tot 24.00 uur ’s nachts te wachten om de pagina van de website af te halen.

Zo’n automatisch redirect naar een ‘helaas’ pagina is dan toch wel fijn 😉

helaas

Overigens heb je een plugin nodig om zo’n teller op je pagina te krijgen en in de video gebruik ik deze website als voorbeeld. Op deze website heb ik Thrive als thema geïnstalleerd en dan heb je automatisch zo’n countdown teller met een redirect functie.

About the author 

Hugo

    • Hoi Pascal, in dat geval kies je voor het installeren van een seperate plugin. Uji countdown heb ik een tijdje gebruikt.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >