Voor het eerst is het gelukt om 1000 bezoekers per maand naar mijn website te genereren. En dat nog wel in de vakantieperiode.

Hoe ik dat gedaan heb?
Google is volgens mij erg gesteld op WordPress. Sinds ik op 15 mei de website over gezet heb van Joomla naar WordPress ben ik vele malen meer keer gevonden via Google; 41% van de bezoekers en zij hebben op 166 verschillende manieren gezocht en zijn bij mij uitgekomen. Met name ‘passief inkomen’ en ‘cursus website maken’ zijn populair. Verder word ik veel gevonden op ”Twitter automatiseren’ en ‘Hyip’.

Belangrijke factor hierin is natuurlijk dat ik veel artikelen heb geplaatst. Dit is echte content en hierbij ben ik niet bezig om vooral met de keywords bezig te zijn. Nee, het is gewoon mijn tekst, mijn verhaal. Natuurlijk gebruik ik wel Tags (deze kun je per artikel aanmaken).

Een andere factor is Twitter en Tweetadder. Hiermee heb ik veel bezoekers terugkerende  bezoekers getrokken.

Daarnaast creëer ik terugkerende bezoekers  via de inschrijvingen voor de e-mail cursus. Dit werkt natuurlijk fantastisch! Elke inschrijving krijgt om de dag een les en wordt af en toe naar de website geleid.

Met een gemiddelde tijd van bijna 5 minuten per bezoeker ben ik natuurlijk hartstikke tevreden!

[social_share/]

About the author 

Hugo

 • Beste Hugo,

  Gefeliciteerd met het behalen van je mijlpaal. Ik vraag me alleen af Hoe het kan dat je slechts 50 inschrijvingen hebt op je mailinglijst met zo een hoog bezoekersaantal.

  Moeten dat er niet meer zijn?

  Begrijp me niet verkeerd ik wil je niet naar beneden halen met bovenstaande opmerking en ik ben geen expert of zo. Ook ik wil graag 1000 bezoekers op http://www.angelsbeauty.nl (site die ik beheer), ik heb zeer veel aan je strategie en zal deze versneld moeten implementeren.

  Het is meer dat ik dat ik met de huidige unieke bezoekersaantal van slechts 10-20 per dag op http://www.angelsbeauty.nl een conversie van 5% tot 20% heb. Ik heb dus gemiddeld 1 tot 4 inschrijvingen op mijn mailinglijst per dag.

  Het zou me leuk lijken om bij een kopje koffie wat ideeën uit te wisselen waarbij ik iets van jou kan leren en jij wellicht iets van mij hoe ik mijn conversies realiseer.

  Wie weet kunnen we elkaars businesses helpen door elkaars lijsten te promoten. Ik heb inmiddels een lijst van 1.190 accounts. Wellicht kun jij er iets mee?

  Met vriendelijke groet,

  Aswin Ganga

  • Beste Aswin,
   Wat een goede feedback. Inmiddels heb ik Getresponse geimplementeerd en ik zie het aantal inschrijvingen stijgen. Ik ben en blijf aan het leren dus het lijkt me zeker interessant om je te spreken. Ik ben vrijdag goed bereikbaar.

   groeten, Hugo

 • Hugo,
  na je commentaar op mijn blog ben ik toch maar eens komen kijken op je site. Leuke artikelen ! Veel overeenkomsten met waar ik (parttime) mee bezig ben. Ik ga je site zeker in de gaten houden.

 • Hallo,

  Ik zie dat je een belangrijke mijlpaal hebt bereikt op weg naar je passieve inkomen. Gefeliciteerd! Ik zie dat je gebruik maakt van google analytics en ik vroeg me af hoe je jezelf uit de resultaten filtert. Ik zie altijd op google analytics alsof ik meer bezoekers heb gekregen op mijn site doordat mijn eigen bezoeken aan mijn site erbij staan.

  • Dankjewel Elja, ik had er nog niet eens bij stilgestaan. Meer bij het doel om binnen 2 jaar financieel onafhankelijk te zijn.
   OK, doel is om voor het einde van het jaar 2000 bezoekers per maand te hebben (december dus) en ik wil dan ook 250 inschrijvingen voor de e-mailcursus hebben (nu zo’n 50).
   Hoe? Meer content plaatsen, mijn zakelijke netwerk benaderen, Linkedin gebruiken, een beter e-mail marketing tool inzetten en uitzoeken hoe ik aan linkbuilding kan doen.
   Heb jij nog andere suggesties?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >