Ik heb zojuist de plugin ‘Best Google Adsense’ geïmplementeerd op deze website.

Het probleem met Adsense advertenties vind ik persoonlijk dat wanneer ik op een site kom en deze advertenties zie ik direct vind dat de site onprofessioneel over komt.

Dit heb ik opgelost met de plugin Best Google Adsense. Hierbij kan ik aangeven dat de advertenties niet weergegeven worden op de home pagina. Hierdoor zie je de advertenties niet als je op de website binnenkomt. Doordat ik op de homepage alleen korte stukjes van posts laat zien zie je de advertentie pas wanneer je op ‘continue reading’ klikt.

Dit betekent dat de lezer geïnteresseerd is in het betreffende artikel en dan pas een advertentie kan zien. Deze advertentie heb ik onderaan de pagina geplaatst. Dus alleen mensen die de hele post lezen zien de advertentie. Aangezien deze zich ook aanpast aan de content is de kans groot dat de advertentie interessant is voor de betreffende lezer.

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>