Als je succesvol wilt zijn in ondernemen en/ of een passief inkomen op het internet wilt bouwen dan is een positieve mindset ongelofelijk belangrijk.

Nadat ik het boek van richdad Robert Kiyosaki had gelezen wilde ik ook het Cashflow 101 game, bordspel hebben.
Dat kostte wel even wat maar ik durf te beweren dat ik dat geld er al 100x uit heb gehaald.

Wat kun je leren van Cashflow game 101?
In het spel gaat het er om dat je slim met geld om gaat. Dit maakt het mogelijk om uit de zogenaamde “Rat Race” te stappen. Het bijzonder aan dit spel is dat je daadwerkelijk gaat zien hoe je in ‘het normale leven’ met geld omgaat en of je dit ondersteunt of niet.
Het kan dus zeer confronterend zijn wanneer het je maar niet lukt om uit die rat race te stappen.

De eerste keer dat ik het spel speelde won ik.
Ik zal kort schetsen hoe dat kwam:

De 2 andere spelers waren eigenlijk al eerder uit de rat race omdat ze simpelweg slimmer hadden gespeeld. Zij waren al in fase 2 van het spel en verdienden bakken met geld. Ik vroeg 1 van de deelnemers mij wat geld te schenken nu hij toch al uit de rat race was. Met dit geld lukte het mij ook om er uit te stappen.

Vervolgens kwam ik in de 2e fase met geluk op de juiste plekken en won ik het spel.
De persoon die mij het geld gaf vertelde normaal gesproken alleen geld aan familie te geven. Ik had blijkbaar zoveel aan hem gegeven in de periode voordat we het spel speelden dat hij iets terug wilde doen.

Parallel aan het normale leven?
Ja, ik doe dat: eerst alles weggeven en daarna ontvang ik heel veel. En soms win ik dan met geluk.

Schitterend om ook de andere deelnemer te zien groeien qua financieel IQ. Zij had de eerste 3x dat ze het spel speelde nooit uit de rat race kunnen stappen. Nu lukte dit wel! Ze stapte nog wel in een valkuil: zo enthousiast worden van de kansen die ze krijgt dat ze vergeet om geld te innen…

Prachtig spel! Een aanrader voor iedereen die financieel vrij wil worden en wil leren hoe slim met geld om te gaan en zijn financiële IQ te verhogen.

Hoe bestellen?
Het makkelijkste en goedkoopste is om spel via bol.com te kopen.
Bestel Rich Dad Cashflow 101 board game
cashflow game 101

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>