Afgelopen weekend heb ik ontdekt dat netwerkmarketing helemaal niet bij me past. Ik was de afgelopen 2 weken absoluut niet met mijn passie bezig. Na het seminar Millionaire Mind Intensive, begin april, had ik verschillende boeken van Harv Eker en Robert Kiyosaki gelezen. Beide geven aan dat netwerkmarketing een hele reële mogelijkheid biedt om zonder investeringen te werken aan financiële vrijheid. Ik vond dat in de vorm van ACN en dit heb ik in mijn vorige blog uitvoerig beargumenteerd.

De beslissing om hiermee te stoppen binnen 2 weken was dan ook pijnlijk. Ik loop namelijk een risico niet serieus genomen te worden door u als lezer en door alle mensen die ik reeds benaderd had om klant te worden. En verder vroeg ik me af wat hier nu dieper onder zat; ‘fear of failure’, weer iets niet afmaken?

Ik voel me bevrijd nu ik het contract met ACN opgezegd heb; dus dat is goed. En verder; wat anderen hiervan denken is aan hen, wat u als lezer er van vindt…., alle feedback is welkom. Mail me, info@passiefinkomenonline.nl

En wat is er dit weekend gebeurd? Ik heb ontdekt dat de mensen die bovenin de pyramide staan ongelofelijke offers brengen. Maanden van huis, kinderen amper zien. Hard werken; en dat terwijl ik een passief inkomen wil en meer wil genieten van mijn gezin en meer wil bijdragen aan de christelijke gemeente. Daar boven op kwam nog eens dat ik zie hoe de teamleiders, de coaches met hun team omgaan. Dit heeft niets te maken met het beeld dat ik bij training en coaching heb.

Goed, dat was dat. Wie weet is netwerkmarketing wel iets voor jou; ik kon het alleen maar te weten komen door het gewoon te doen en te ervaren wat het is.

En wat nog meer?
Afgelopen week ben ik met mijn passie bezig geweest! Mijn passie om een passief inkomen te creëren. Ik heb vrijwel iedere avond achter de computer gezeten om mijn website over ‘geld verdienen op het internet’ uit te breiden. Check www.passiefinkomenonline.nl om te zien hoe dit er nu uit ziet. Ik ben bezig geweest om meer informatie te publiceren en met affiliate links. Deze links zitten achter de banners die aan de zijkant te zien zijn. Bijvoorbeeld de banner over Tweetadder. Deze genereert geld wanneer u via de site een Tweetadder account aanschaft. Om meer bezoekers te krijgen heb ik dit systeem gebruikt om meer Twitter volgers te krijgen. Het aantal bezoekers is flink omhoog gegaan en komt nu niet alleen meer via google, maar dus ook via Twitter. Check mijn profiel http://twitter.com/#!/vrijvangeld

Over Passie
En als ik dan ’s avonds hiermee bezig ben dan ga ik als een speer. Iemand die mailde me dat hij graag eens met me af wilde spreken omdat hij mijn snelheid van werken interessant vindt. Dat is puur passie. Dan vergeet ik de tijd, doe ontzettend veel op een avond. En dit voelt helemaal niet als werken! En zo zie ik dat mijn weg naar financiële vrijheid ook een weg is van persoonlijke ontwikkeling.

Successen

  • Ik heb ontdekt dat mijn passie ligt bij passiefinkomenonline (en niet bij offline)
  • Diverse boeken over geld uitgelezen. Nu bezig met ‘Geld telt’, over hoe de bijbel aankijkt tegen het omgaan met geld.
  • Nieuwe verdienmodellen ontdekt die ik eerst uit wil proberen voordat ik ze met jullie zal delen.
  • Bezig om verschillende geldstromen te creëren met Tweetadder, Paypro, Adsense, Club Asteria.
  • Inmiddels meer dan 130 volgers op http://twitter.com/#!/vrijvangeld binnen 2 weken.
  • O ja, ik heb met mijn dochter op de vrijmarkt gestaan. Vroeger zou ik alles voor een habbekrats weggegeven hebben. Nu heb ik hogere bedragen gevraagd en toch veel verkocht!

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>