Vanochtend vroeg kreeg ik een enorme teleurstelling te verwerken.
Allerlei gedachten en gevoelens, oude patronen, overvielen mij. Paniek, want dit was niet wat ik wilde; stoppen. Ik wil nu doorzetten, financieel vrij worden.
Als je dit leest en zelf op de #mmi geweest bent; ik trok een paar keer aan mijn elastieke armbandje, en vervolgens besloot ik dat ik doorging. Ik heb mijn coach gebeld en direct een afspraak gemaakt voor vanmiddag.
Toen ik daar op kantoor kwam zag ik een foto hangen die ik nog niet eerder had zien hangen (ik was er toch al meerdere keren geweest):

Een arend met de tekst eronder: Door tegenwind bereik ik een grote hoogte

Ik dacht dat dit zo moest wezen en zie de gebeurtenis van vanochtend als een geschenk uit de hemel. Ik ga door en zal financieel vrij zijn.

Successen:

  • Mijn webshop vordert, de meeste producten staan erop, nu nog kennis maken met de dropshipper en nog een aantal randvoorwaarden realiseren.
  • 3 mooie opdrachten in het vooruitzicht; dat is direct geld zodat ik tijd over houd om aan mijn financiële vrijheid te werken.
  • Account op Alertpay aangemaakt, nu wachten op de eerste deposit; staat nu op pending. Binnenkort laat ik weten waar ik deze account voor het aangemaakt.
  • KPN rekening omlaag gebracht; internetplusbellen premium (40mb) is per vorig jaar oktober aangesloten en ik heb vandaag ontdekt dat ik deze snelheid nooit heb gekregen. Dus pakket terug naar 20mb gezet. Hiermee spaar ik €15 per maand en ik zal ook het geld dat ik teveel betaald heb terug krijgen.
  • Ik heb een manier gevonden waarmee ik mensen kan helpen te besparen op hun mobiele abonnement. Mocht je hier meer van willen weten kun je contact met me opnemen.
  • Mijn website www.passiefinkomenonline.nl heeft een facelift gekregen en is nu leesbaarder en je kunt je nu je e-mail achterlaten als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste nieuwtjes rondom passief inkomen online.
  • Ik heb een twitter account aangemaakt naast mijn persoonlijke account:https://twitter.com/#!/vrijvangeld

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>