De afgelopen maanden heb ik me afgevraagd: Hoe kan ik video marketing effectief inzetten? Ik kwam al snel tot de conclusie dat ik een tool nodig had waar ik meer mee kon doen dan dat bijvoorbeeld met Youtube mogelijk is. Sinds kort heb ik daarom een plugin aangeschaft waarmee ik professionele video’s kan publiceren. Mijn Youtube video’s heb ik verwijderd en ik heb de afgelopen weken een aantal video’s op passiefinkomenonline.nl en op hugobakker.com gepubliceerd. Het is als tool niet alleen erg leuk om te gebruiken, maar ook nog eens hartstikke effectief. Je kunt je boodschap op een andere manier dan alleen met geschreven woorden brengen. Bedenk zelf hoe prettig je het vind om beelden te bekijken bij hetgeen je hoort en leest. Ik zal de komende jaren nog veel gebruik maken van video’s om mijn workshops aan te prijzen of om gewoon gratis informatie te verspreiden. Even voor de duidelijkheid; al het werk, de video’s die je van mij ziet; ik zeg niet dat wat ik doe helemaal goed en professioneel is. Ik ben alleen maar aan het leren en pas de mogelijkheden die ik ken toe.

Waarom EasyVideo Player?

Deze plugin geeft de mogelijkheid om:

 • statistieken te volgen van elke video; hoe vaak is de video bekeken/ welk percentage kijkt de video helemaal uit/ etc.
 • daarnaast kun je split tests uitvoeren om te kijken welke video beter werkt
 • de video’s zijn Shareble, dus je kunt er knoppen in verwerken zoals Facebook en Twitter zodat je video’s gedeeld worden.
 • je kunt aan het einde van de video een website laten openen (hier kun je jouw affiliate link in verwerken).
 • ook kun je een ‘Buy Now’ button integreren zodat je direct verkopen kunt realiseren.
 • je kunt een complete pagina aanmaken rondom je video.
 • hierbij kun je elementen laten verschijnen zoals teksten, banners, en html scripten.
 • tevens is er een koppeling met Facebook zodat bezoekers comments kunnen achterlaten die direct op Facebook geshared worden.
 • je kunt optin formulieren integreren, dat wil zeggen dat je aan het einde van de video een formulier kunt invullen om je email adres achter te laten; hiermee bouw jij je mailinglist op!
 • de video’s kun je laten hosten bij Amazon webservices, je kunt hier voor vele gig’s aan materiaal uploaden voor een belachelijk lage prijs (centenwerk).
 • De video’s mogen langer duren dan bijvoorbeeld de 10 minuten bij Youtube.

en vele andere features…

En niet alleen daarom; vele bekende internet marketeers gebruiken dit systeem! Chris Farrell o.a.

Ik moet eerlijk bekennen dat het me even tijd gekost heeft om het systeem te installeren, Amazon services in gebruik te nemen en video’s online te krijgen en op dit moment ben ik nog steeds een aantal features aan het uitproberen.

 

 

 

 

 

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>