De afgelopen dagen heb ik een enorme focus gehad en daardoor veel successen geboekt. Wat heerlijk om te merken dat de dingen waar ik mee bezig ben ook daadwerkelijk werken. Wat heerlijk om te merken dat de dingen waar ik mee bezig ben ook daadwerkelijk werken. De webshop is al bijna online en ik ben gestart met een nieuwe business waarbij ik mensen help om geld te besparen op diensten die ze toch al afnemen. Vooral mooi om te zien is hoeveel er uit mijn handen komt en dat terwijl mijn normale werk ook gewoon doorloopt.

Ik vind het daarom ook OK dat ik niet elke dag in het 90 day wealth conditioning program werk. Dit betekent alleen maar dat ik een langere periode intensief bezig zal zijn met het programma. Daarin ben ik nu op dag 6.

Successen:

  • Alle mensen die ik heb gesproken over mijn nieuwe business zijn geïnteresseerd en willen helpen.
    Hiermee ga ik om te beginnen besparen op mijn eigen energie en telefoonrekeningen.
  • Boeken van Harv Eker en R. Kiyosaki gekocht en begonnen met lezen
  • Webshop is geïnstalleerd www.speelgoeddoel.nl
  • Een nieuwe opportunity heeft zich aangediend en ik ben hierin gestapt; als je meer wilt weten kun je me hier over bellen en dan help ik je op weg. Het gaat om een hele makkelijke manier om passief inkomen te genereren.
  • Geleerd hoe alertpay werkt.
  • Talloze inzichten over mijn financiële blauwdruk en die van mijn vrouw.

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>