beleggen

Ik wilde vanavond een salespage uittesten (word vervolgd). Juist toen ik dacht dat ik alles voor elkaar had en ik naar mijn website terug ging om te kijken naar het effect zag ik dat de hele website in die ene salespage was veranderd. Veel werk voor niets en bovendien had ik diverse bestanden overschreven en kon ze dus ook niet meer terughalen…

Gelukkig kon ik me er snel overheen zetten. Ik heb het direct aangegrepen om een andere template voor de gehele website te zoeken en deze direct aan te passen. Met de huidige template heb ik wat meer mogelijkheden, maar ik zeg niet dat dit het definitief is.

Er zitten nog een aantal andere dingen aan te komen.

Ik ga aweber uittesten. Dit is een e-mail marketing tool.

Binnenkort ga ik starten met het maken van een aantal webwinkels.

Er komt een affiliate website.

Het moet allemaal NU af natuurlijk! Oftewel, ik moet prioriteiten stellen en het stap voor stap doen, i.p.v. alles tegelijk willen. Het zijn allemaal zaadjes die ik aan het planten ben. En het mooie is:

Ik hoef het maar 1x te doen en kan er daarna eindeloos geld mee verdienen!

[social_share/]

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>