Voor het werven van klanten maak ik vaak gebruik van webinars.

Om een webinar te kunnen geven heb je software nodig.

Ik heb veel systemen uitgetest.

Meerdere keren overgestapt.

De één kan dit wel en ander kan dat weer.

Maar welk systeem is nu het beste?

Welk systeem heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding?

In dit artikel geef ik je geen uitgebreide analyse van de kenmerken van de verschillende systemen.

Nee, ik gebruik Webinarjam.

Ja, ook dat systeem heeft nadelen, maar ik gebruik het omdat dit het systeem is waar je de meeste functies krijgt om schaarste en tijdsdruk te creëren.

In deze video geef ik je een inkijkje in hoe ik een webinar aanmaak in de beheeromgeving.
Op die manier krijg je gelijk een indruk van de mogelijkheden van Webinarjam. O ja, binnenkort weer een nieuw webinar, waarin ik Mitchel van Duuren mag interviewen (check de prijzen na aanmelden!), klik hier.

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj1ROEFHcXdUTlBpayZmZWF0dXJlPXlvdXR1LmJl[/video_player]

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust in het commentaarveld hieronder.

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>