Beste lezer of lid van de PIO community,

Ik geef me over…

Dit wordt het meest persoonlijke blog dat ik ooit geschreven heb.

Het is vandaag zondag en normaal gesproken werk ik dan nooit. Maar vanochtend werd ik wakker en het moet er uit.

God is al een tijdje ´bezig´ met mij.

Als kind moest ik verplicht naar de kerk en toen ik het huis uit ging ben ik 10 jaar niet gegaan. Tot 2002, toen dokters hadden gezegd dat ik nooit vader zou worden. Maar wonder boven wonder werd Diana twee jaar later, na 3x ICSI behandelingen gedaan te hebben, toch spontaan zwanger. Uit dankbaarheid zijn wij toen weer naar de kerk gegaan.

Maar heel eerlijk, wij waren nooit echt actief bezig om onze relatie met God te versterken.

Tot 2 weken geleden….

mijn leven compleet veranderd is.

En dat wil ik graag met je delen.

Ik vertel het aan iedereen die ik spreek, dus ook aan jou.

We waren op de zandvlakte van Soestduinen. De deelnemers van de Passief Inkomen Academy had ik uitgenodigd voor een trainingsdag in de buitenlucht. Eerlijk gezegd is het verhaal veel uitgebreider en ook wat ingewikkelder. Het komt er op neer dat één van de deelnemers helemaal niet voor zichzelf deelnam aan het 6 maanden coachingstraject. Ze deed mee om mij te helpen! Door een video had ze mijn worsteling gezien en ik raakte na afloop van de training met haar in gesprek. Binnen 10 minuten had ik gedaan wat ik al die jaren niet had gedurfd. Ik zat er steeds dichter tegenaan te hikken en het moest er een keer van komen.

pia Soestduinen

Midden in het bos

heb ik besloten om in volle overgave voor God te gaan leven. Ik hoor je denken: “Hugo, dat deed je toch al?”

Ja, ik heb altijd gezegd dat ik een soldaat in het leger van God ben, maar ik ben nu gaan zien dat ik niet mijn hart voor 100% aan God had gegeven. Ik zie nu ook dat ik geen soldaat maar een generaal ben als ik mijn talenten ten volle inzet. Het voelt als een bevrijding, als een last die van mijn schouders af is. Misschien lees je dit en heb je niets met God of misschien heb je een andere overtuiging. Ik wil gewoon dat je weet dat dit is gebeurd en mijn wens is dan ook dat je het gaat merken aan mijn daden.

Er is nog iets moois gebeurd

En dat wil ik je ook graag vertellen. Dit is best pijnlijk om te moeten vertellen en ik zal het kort houden.

Als je wel eens op een seminar geweest bent dan heb je mijn vrouw Diana vast wel eens gezien. Zoals elke relatie wel eens zijn ups en downs heeft kwam dit bij ons ook voor. Doordat we nu allebei ons hart aan God hebben gegeven merken wij dat onze relatie ook ENORM gegroeid is. Elke dag is nu een feest en hebben we elkaar lief. Dat geeft ontzettend veel blijdschap en energie!

En hoe gaat het nu verder met dit blog?

Het houdt me bezig of dit ook een keerpunt in mijn zakelijke leven is.

Wat is de boodschap die ik in de wereld wil brengen? Welke mensen wil ik helpen? Wat wil ik ze leren?

Eigenlijk de standaardvragen die ik aan mijn klanten stel.

Nu ik ‘in overgave’ leef beslis ik niet meer alleen…ik overleg met God.

Dat klinkt je misschien vreemd en dat is voor mij ook nog wat onwennig. Naar welke stem luister ik? Uiteindelijk weet ik wel dat ik zelf kan kiezen. Maar weet je wat ik de afgelopen 2 weken ervaar?

Als ik mijn ogen open voor de dingen die gebeuren

Dan zie ik dat er heel veel mooie dingen op mijn pad komen. Een voorbeeld: wij besluiten onze camper te verkopen. Een dag later krijg ik een email van een vriend uit een onverwachte hoek die op zoek is naar een camper en de financiering ervan. BAM, in 1x geregeld; iedereen blij!

Ik sta op de loopband en opeens krijg ik gelukkigmetgod.nl binnen. Is dat mijn weg? Is deze nog beschikbaar?

Ik check of gevraagdworden.nl  weer vrij is.
Toen mijn boek “gevraagd worden” uitkwam, twijfelde ik aan die titel, omdat de .nl niet vrij was. Wat denk je? Het domein is vrij! Nu niet meer, dat snap je…

Wil ik de maandrapportages nog wel voort blijven zetten?

Ben ik dan naar buiten toe teveel gericht op geld of inspireert het juist om financieel vrij te worden ZODAT je meer geld weg kunt geven?

14 juni vertrek ik naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen en mag ik meer dan €11.000,- schenken aan de projecten van Compassion (bevrijd kinderen uit de armoede in Jezus naam) . Daar zitten heel veel giften bij, maar ook een groot deel is geld dat ik zelf heb gestort. Dit had ik nooit kunnen doen zonder dit blog!

Een andere vraag die ik mezelf heb gesteld is of het niet beter is om te spreken over KENNIS VERKOPEN ONLINE, de titel van het boek dat ik op dit moment aan het schrijven ben. Het dekt meer de lading voor wat ik doe en waar ik mensen mee help.

Kortom, er zijn allerlei vragen en er gebeurd heel veel.

Voorlopig heb ik besloten om eerst die berg te beklimmen. Ik verwacht dat ik dan flink geraakt word, als ik naar de projecten ga en vervolgens 7 dagen aan het klimmen ben.

Wat je NU in ieder geval van mij krijgt is…

Ik heb een 10 lessen videoserie t.w.v. €97,- vrijgegeven waarin je leert hoe je je KENNIS kunt VERKOPEN online. Dit doe ik als voorproefje op de lancering van mijn boek op 22 september. Samen met nog 4 experts publiceren ik een boek en om dit nu al vast te vieren geven wij alle 5 een cadeau weg. Klik op de afbeelding om je cadeau’s te ontvangen.Facebookad Maak kennis met auteurs 1jun2016

gratis-aanmelden

Houd de datum van de lancering vast vrij want het belooft een mooi seminar te worden op een hele gave locatie.

Nu toch echt verder met de maandrapportage passief inkomen van afgelopen mei.

Successen die ik in mei mocht vieren:

 • Zie boven…
 • Voor het product MET GEMAK JE WORKSHOPS VULLEN had ik een conversie van 37,5%. In deze niche heb ik nog maar een hele kleine emaillijst en er waren dan ook maar 24 mensen aanwezig, maar dit vond ik wel een heel goed resultaat.
 • Samen met Succesgids heb ik een webinar mogen geven en het gevolg hiervan is dat we ook samen een LIVE workshop gaan organiseren. Een aantal maanden geleden stelde ik mezelf de vraag: Waaraan zou ik nu merken dat ik officieel goed bezig ben? Mijn antwoord: Als Succesgids mij vraagt op hun podium…. en dat gebeurt nu dus…houd 29 september vast vrij in de avond.
 • De Video Marketing Challenge met Freerk Lap was een enorm succes. Het was hard werken… geen passief inkomen. Maar dat was niet erg, het gaf veel voldoening om zoveel mensen te zien groeien. Wij boden ook nog een jaarprogramma aan en dat zat in 1x vol en daarmee verdiende Freerk €10.000,- met zijn 1e Challenge. Later deel ik meer over het succes van deze challenge.

Passief inkomen resultaten in mei 2016

Hieronder vind je de resultaten van de afgelopen maand en andere succes-indicatoren.

Eigen producten

Pakket 101werkvormen bibliotheek
€291,00 (oeps, dat moet beter)

Ebook 101 Kennismakers & Energizers
€493,-

Ebook 101 Teambuilding werkvormen
€0,- (tijd om iets op te verzinnen…)

High Impact Teambuilding Formule
€311,- (hierop had ik deze maand actie ondernomen en evergreen gemaakt)

Het Fysieke boek “De 101werkvormen Formule”
€680,-

Gevraagd worden + Expert Programma
€131,-

Met Gemak je Workshops Vullen
€855,- 

30 Dagen FOCUS Challenge
€114,95

Geld verdienen met ebooks
€12,38

Totaal passief inkomen eigen producten:
€2888,33 (vorige maand €7013,98)

Affliate opbrengsten:

OptimizePress (ultieme WordPress thema voor hogere conversies en meer sales)
$214,40

Upviral (het nieuwe systeem dat zorgt voor een virale werking)
$172,-

Webinarjam
$158,80

Getresponse (autoresponder die ik voorheen gebruikte)
€52,96

Autorespond (Neerlands beste autoresponder)
€112,50

Bol.com (6% commissie over boeken die ik aanprijs, bijvoorbeeld zoals in dit artikel/blog over hoe je je financiële toekomst kunt voorspellen.)
€43,47

Totaal affiliate opbrengsten:
$545,20 (was $1627,08)
€208,93 (was €283,14)

Met de huidige dollarkoers is dat opgeteld: €697,90 (was: €1689,55)

Totaal eigen producten + affiliate opbrengsten:

Eigen producten: €2888,33 + affiliate inkomsten: €697,90

Totaal: €3586,23 (was vorige maand €8703,53)

Mijn doel voor 2016 was minimaal €10.000,- per maand maar ik ben daar nu anders naar gaan kijken. Natuurlijk is het goed om doelen te hebben; immers, als je niet weet wat je wilt dan kun je het ook niet bereiken. Wat ik wil is financieel vrij zijn en mensen inspireren om de stappen te zetten en dit ook te bereiken.

Wat ik daarna vooral wil is dat je gaat nadenken over WAT JE MET HET GELD GAAT DOEN!

Conclusie:

Deze maand heb ik vooral de klanten van de Passief Inkomen Academy geholpen. Daarnaast stond ik bijna elke dag om 5 uur op om mijn boek te schrijven. Ik weet het, dit wil je niet lezen… Hard werken, vroeg opstaan… Kan dat niet makkelijker? Voor niets gaat de zon op… Je moet gewoon KNALLEN als je mensen wilt helpen!!!

 

Overige succes-indicatoren:

1. Aantal unieke bezoekers op passiefinkomenonline.nl: 1180 (2796 vorige maand, dat kwam toen door de lancering van de Academy)

2. Aantal unieke bezoekers op 101werkvormen.nl:  16.007 (16.668 vorige maand, het was duidelijk een vakantiemaand en ik zag dat ook aan de verkopen)

3. Totaal aantal comments op passiefinkomenonline.nl: 668 (was 653 vorige maand).

4. Totaal aantal optins op passiefinkomenonline.nl: 3999 (was 3701 vorige maand).

5. Totaal aantal optins op 101werkvormen.nl: 16.222 (was 15.777 vorige maand)

5. Totaal aantal leden van de besloten Facebookgroep Passief Inkomen Online: 1282 (was 1227)

6. Positie in Google “passief inkomen”: ik sta nu op de 8e plaats (was 7).

De lessen die ik in mei leerde;

1. Overgeven… 
Ik heb mijn hart helemaal aan God gegeven en zoveel mooie dingen gebeuren nu..!

2. Een evergreen aanbieding in een cyclus werkt!
De High Impact Training Formule is nergens zichtbaar op de website alleen als je in de email cyclus zit. In mail 7 t/m 10 lanceer ik de HITF en uiteindelijk krijgen ze 1 dag bedenktijd (klok loopt op IP adres) en vandaar dat ik het product 5x verkocht heb. In percentages is dat nog geen hoge score, ongeveer 1%, maar nu kan ik gaan verbeteren.

Waar ik komende maand (eerst) aan werk:

 1. Eerst maar eens die berg op…
 2. Content maken voor de Passief Inkomen Academy
 3. HOEVULIKMIJNWORKSHOPS evergreen maken

 

Helpt dit blog je verder op jouw reis?

In dat geval weet ik één ding zeker: als jij dit blog tot hier aan toe hebt gelezen, is het duidelijk voor mij: Jij wilt passief inkomen bouwen!!!
Of het je gaat lukken weet ik natuurlijk niet. Daarover weet ik weer één ding: je reis begint met de eerste stap!

Wat was jouw belangrijkste succes deze maand?

Laat me weten wat jou bezighoudt…in het commentaarveld hieronder:

About the author 

Hugo

 • Beste Hugo,

  Dit is de eerste blog die ik van je lees. Ik had je al wel eens voorbij horen komen in een podcast en je naam was me niet onbekend. Ga naar Tanzania, geniet van de mooie natuur (waar het misschien makkelijker is om je dichterbij God te voelen) en kom terug met mooie verhalen, nieuwe inzichten. Ik ga je volgen, en mijn persoonlijke mening: jij bent bezig de rijkdom van de wereld wat eerlijker te verdelen. Het gaat niet om wat je ‘binnenharkt’ maar om wat je er vervolgens mee doet. MVO is populair maar bij jou komt het van binnenuit. Geen enkele god kan daar op tegen zijn…

  Veel groeten, Jessie

  • Beste Jessie, wat een mooie reactie en het raakt me want het verwoord wat ik voel en met de juiste woorden.

 • Hoi Hugo,

  Heerlijk om ook jouw openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid te zien. Juist je transparantie maakt jou tot een aantrekkelijk mens.
  En ja, als medestrijder in Zijn koninkrijk kan ik alleen maar blij zijn met jouw overgave 🙂
  Ik wens je een goede reis toe, zowel de Kili op als in je leven. En vergeet niet, onderweg zijn is er ook al zijn.

  hartelijke groet!

 • Een mooi uit het hart geschreven blog. Je bent een mooi mens Hugo! Authentiek en HARTelijk. Dát inspireert

 • Prachtige blog Hugo. Authentiek en oprecht, precies zoals ik je ken. En dat is precies waar jij veel mensen mee inspireert. Veel succes met je zoektocht. Er vergeet niet te genieten onderweg! 😉

 • Beste Hugo,
  Wat een fantastisch verhaal. Dank voor je openhartigheid. Super dat je je hart volgt en je mag toeleggen op een andere wijze van geven aan een ander die het nodig heeft…..mooi.
  Zelf ben ik niet gelovig. Echter geloof ik in het mooie van ieder mens en wat ik het verschil kan maken.
  Ik wens je ongelofelijk veel plezier, kracht en wijsheid in jou tocht naar jouw “hogere” plan.
  Vr gr’t Jo

 • Wauw Hugo, Wat een krachtig openhartig eerlijk blog. Heb je eerder ook laten zien maar dit overtreft het. Echtheid. Moed, Lef. Je leeft mensen en ondernemers voor vanuit het hart. Daar heb ik echt diep respect voor. Met de moed om te laten zien waar JIJ voor staat. Daar kunnen veel van ons nog wat van leren. Liefs Pauline

 • Hey Hugo, waarom schrik ik niet van wat ik hier lees?
  Ik denk dat elk mens behoefde heeft om naar die stem te luisteren. Die stem van hoger af én van binnen uit. Het is immers dezelfde.
  Zelf ben ik christelijk opgevoed maar door enkele niet zo fijne gebeurtenissen heb ik de Katholieke Kerk volledig de rug toegekeerd. En voor een tijdje ook heel mijn geloof.
  Toch voelde ik ergens een knagend gevoel. Ik wist dat er meer was tussen hemel en aarde dan enkel wij. Zo vond ik mijn geloof terug. Ik noem het niet meer Jezus of God; het heeft andere benamingen gekregen maar ik ben er rotsvast van overtuigd dat wanneer elke mens wat meer naar die Innerlijke Stem zou luisteren, de wereld er een pak mooier op zou worden. En dat heb jij nu gedaan. Sterk bezig Generaal in het leger van God. Fijn je aan onze zijde te mogen hebben. Oh, en ik wens je mooie inzichten op die berg. Geniet er van!
  Liefs, Rosine

  • Dankjewel en ja, jij zag dit vast al aankomen! Wat mooi dat jij je geloof terug gevonden hebt!

 • Hugo,
  Van Harte Gefeliciteerd met deze belangrijke gebeurtenis: overgave aan God. Dat is een geweldige, levensveranderende ervaring. Ik herken dit; voor mij is dat nu 30 jaar geleden! Het heeft mij ontzettend veel gebracht: o.a. persoonlijk herstel en verdieping. Er wordt een nieuwe dimensie aan je leven toegevoegd. Wat ik in de loop der jaren heb geleerd (inclusief studie en praktijkervaring); daarover gaat mijn nieuwe boek: “Geestelijk Gezond Worden” De planning is dat dat ook in september uit gaat komen. Het biedt nieuwe perspectieven aan mensen die uitbehandeld zijn in de reguliere (psychische) hulpverlening en voor vele anderen die dreigen stuk te lopen. Een unieke behandelmethode die naar ik hoop, velen tot herstel en vernieuwing zal brengen.
  Nogmaals mijn hartelijke felicitaties en Gods rijke zegen gewenst.
  Lieve groet van Jeannette Horlings

  • Prachtig Jeannette, ik wist het van je en wat goed te lezen dat het boek er nu bijna aan zit te komen!

 • Hoi Hugo,

  Inmiddels 30 jaar geleden heb ik deze stap gezet in een moeilijke tijd van mijn leven. Het voelde destijds als een warm bad en een haven waar ik altijd terecht kan, waar ik altijd welkom ben.
  Geweldige besluit van je en inderdaad van soldaat naar generaal, je kon er bijna niet omheen.Dus pak je wapenuitrusting op en Go for it!

  Big Hug,
  Karin

 • Mooi om te lezen Hugo. Ik weet hoe lastig het is om open hierin te zijn, zeker als het om dit soort tere dingen gaat. Ik hoorde gisteren nog ‘Als God voor ons is, wie zal dan tegen ons zijn?’. Dat wil ik je meegeven. Succes op die berg!

 • Hoi Hugo,
  Mooi geschreven, recht uit het hart! Ik wens je veel succes met je missie en veel liefde samen met Diana.
  Corinne

 • Ha Hugo, mooi dat je dat met ons deelt. Het kon niet uitblijven. Uit ervaring kan ik zeggen dat het leven zoveel rijker, mooier, verrassender wordt als je in overgave leeft in plaats vanuit je ego. Happy journey, een mooiere reis zou je zelf niet kunnen bedenken…!

 • Hee Hugo,

  Prachtig geschreven, net zoals ik je ken. Open, eerlijk en persoonlijk. Dat zijn denk ik de zaken die ons verbinden. Je weet dat ik verder weinig met geloof heb, maar ik respecteer alles en iedereen die daar zijn/haar weg in vind. Ik hoop, nee ik weet zeker dat jij je missie zult vinden in jouw tocht naar boven.
  Ik ben benieuwd waar je mee naar beneden komt en welk pad (ieder zijn eigen pad) wij gezamenlijk mogen optrekken.

  Dank voor je inzichten en inspiratie.

  Groet
  Jan

 • Hoi Hugo,
  Wat gaaf om te lezen dat je je beste keuze ooit hebt gemaakt!
  “Wat geen oog heeft gezien, wat geen oor heeft gehoord, wat in geen mensenhart is opgekomen, dat heeft God bereidt voor diegene die Hem lief heeft!” Jij heb in deze blog je liefde voor God getoond ….dus ik ben benieuwd wat God gaat doen in je leven…Je bent zo’n getuigenis voor de mensen om je heen. Je inspireert mij …something good is gone happen! Dit is alles nog maar een begin…elke dag met Jezus is beter dan de dag ervoor!
  Ik wens je Gods onmisbare zegen toe,
  groetjes Naomi de Wild

 • Ha Hugo,
  Ik ben je pas op het spoor sinds de challenge van Freerk. Vernam toen dat je een ‘Schaapje van de Heer’ was (net als ik). Een christelijke business coach. Wow, hoe onderscheidt hij zich van de rest? Hoe combineert hij die (online) marketingprincipes met de onbaatzuchtige christelijke principes? (Dat is continu mijn zoektocht cq worsteling). Mijn interesse was gewekt. Toch kon ik de hele tijd iets niet rijmen bij je. Ik -en nou word ik even heel eerlijk- ik zag wel dat je een hele aardige en transparante vent bent, maar ik zag geen onderscheid tussen jouw marketing principes en die van alle andere business coaches. (Dat ik het niet zie, kan natuurlijk ook aan mij liggen ;-)). En ik wilde je wel 1001 vragen stellen hierover – uit nieuwsgierigheid naar je af- en overwegingen.
  Maar misschien komt uit deze overgave wel het rijmende antwoord. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg en de impact op je werkzaamheden. Wat tof dat die vrouw op je training was!! Ik wens je in vele opzichten een mooie reis toe!

  • Ha Carin, dank voor je eerlijkheid en ik ben simpelweg op reis… Welke marketingprincipes werken en wat past bij mij en mijn overtuigingen? Op een gegeven moment kwam ik tot de conclusie dat, als je iets wilt verkopen op internet, je schaarste en tijdsdruk moet toepassen; anders komen (te) weinig mensen in actie. En dat is wel nodig als ik mensen wil helpen. Stel gerust al je 1001 vragen!

 • Hoi Hugo,
  Vaak dacht ik ; geld, geld, geld,…..beste Hugo ” genoeg is genoeg” !
  Doe waar je goed in ben en ga door!
  Maaaaaar, het doel om een bepaald bedrag per maand binnen te halen…. Het stuite mij tegen de borst.
  Ik probeer het beste uit leerkrachten te halen . ‘ kinderen verdienen goede leerkrachten’ ! Het mooie is dat ik daar van kan leven . Nu is de vraag ; wat is voor jou leven! ? En echt je ik vraag best een mooi bedrag per uur ! Maar dit bedrag voelt goed! En ja ik werk ook door de kracht van de Heer. Zaken en geloof… Lastig ? Ga op je gevoel af! overleg !
  Hugo je ben we heell open op het net!
  Blijf bij je zelf en vraag je af wat heb je nodig!
  Een mooie klim.
  Heb lef en lief !
  Marianne Kapteijn

  MeerCoaching

  • Hoi Marianne, dank voor je reactie en ja ik ben heel open geweest. Geld is ook een thema in mijn leven. Ik heb wel ontdekt dat als ik worstel om rond te komen dat ik minder impact kan hebben, of anders gezegd; minder mensen kan helpen. Zaken en geloof is zeker een spanningsveld en ik krijg steeds meer antwoorden. Ben benieuwd wat er op die berg gebeurt!

 • Beste Hugo , ik wil je laten weten dat je blog zeer hartverwarmend is .
  Het rare is ” dat er deze week wat in de lucht hing”.
  Dit had ook met mijzelf te maken.
  Ik maakte gisteren een statement over mijzelf bekend in een besloten fb groep. Het resulteerde in dat ik vele mensen raakten met mijn verhaal .
  Dat ging de hele nacht door totdat jouw blog doorkwam met de titel : ik geef mij over .

  Ik liet mijn kwetsbare kant zo zien , ik gaf mij over en het voelde als thuiskomen.

  Ik ken je niet goed , dat zeg ik eerlijk . Maar ik volg wel wat je doet .

  Ik waardeer jou verhaal en je oprechtheid . Weet je als je je hart opent als zakenman/ vrouw dan werk je uit volle overgave en compassie .
  Ik wens jou en je gezin alle goeds toe .
  Vier het leven en sta op waarvoor je staat .
  Lieve groet Petra Martina de Kruijf

 • Hi Hugo,

  Wat een mooi mens ben jij. Jij leeft al vanuit essentie en overgave.Ongeacht welke naam je het geeft, God, Hogere Zelf, intuitie, bron. Jij BENT helemaal perfect zoals je bent. All is well.

 • Man Hugo wat voelt dit als thuis komen in een warm bad. Ga die berg op en ontvang jou geboden en ingevingen voor de toekomst. ik hoop dat we elkaar nog vaak zullen ontmoeten en spreken.. Groet aan de familie..
  Good old Eddy

 • Hey Hugo,

  Prachtig om dit zo kwetsbaar te delen en zo herkenbaar.

  Ik heb deze transformatie ook meegemaakt en met name het laatste stapje mogen zetten door mijn open hart operatie. Daarbij is letterlijk mijn hart opengegaan en voel ik nu zo’n intense onvoorwaardelijke liefde naar alles om me heen. Ik heb daardoor een heel andere relatie niet alleen met mijn vrouw, mijn kinderen, mijn kat maar ook met mijzelf.

  Dat laatste is denk de reden waarom al je relaties veranderen. Ik denk dat je pas de ander als helemaal okay kunt zien als je jezelf als helemaal okay kunt zien. En dat is de stap denk ik die jij hebt gemaakt.

  Vertrouwen is bij mij het woord dat alles beschrijft. Een onvoorwaardelijk vertrouwen dat ik okay ben en dat werkelijk alles okay is. Een intelligentie die ik niet kan bevatten regelt dit allemaal en ik mag van de ervaring en de reis genieten. Zo voelt het en dat wil ik heel graag doorgeven, net als jij.

  Bedankt voor het delen Hugo!
  Een omhelzing mijnerzijds.
  René

 • Wouh Hugo,
  Wat een mooi verhaal. En zeker wat een prachtige ervaring. Hiermee ben je een lopend getuigenis. Fijn dat je het deelt. Geloof, en mooie doelen. Werken vanuit de basis van geloof. Dat zie ik jou nu doen. Mooi hoor! Veel succes en bezinning tijdens je tocht gewenst. Anneke

 • Wow, wat een openheid! Fantastisch mooi!
  Buiten dat je lef hebt, en volgens mij nu nog meer krijgt omdat je nog beter weet wat jouw ‘compelling why’ is, geeft het mij moed en geloof. Geloof dat ik (en dus ook anderen) antwoord gaan vinden op onze grote Waarom-vraag.
  Dank je wel!
  Josine

  • Wat mooi verwoord, het is idd een zoektocht naar de compelling why geweest die nu bij elkaar aan het komen is. En ja, je mag er op vertrouwen dat als jij ook zoekt dat je het ook zult vinden en gaan leven! Veel succes Josine!

 • Wauw Hugo wat een ongelooflijk krachtig en kwetsbare blog. Die komt binnen! Prachtig om je reis daarin te zien en te kunnen meebeleven door de manier waarop je schrijft. Ik ben nog niet in business maar ik heb wel een bedrijfsnaam die al jaren niet meer voor me werkte verandert bij de KvK. Een klein succesje met een grote gevoelswaarde.

 • mooi!

  Gaaf om te lezen. ik ben benieuwd wat je leert bij “de berg”
  Je zult daar mensen ontmoeten die worstelen met tegenslagen en ontmoediging. Ik kijk er naar uit welke principes je voor hen hebt om ze te leren uit hun situatie van armoede te helpen komen

 • mooi om te lezen hoe je nog dichter bij jezelf komt en de liefde met Diana groeit. Blijf doen wat je nu doet, op jouw manier, want de wereld heeft je nodig.

 • Wat een openheid en eerlijkheid en ik voel dat het uit je hart komt. Succes met je missie Hugo.

 • Beste Hugo,

  Van soldaat naar generaal, ik wachtte er op! Geloof in God is geloof in jezelf met al je unieke talenten. En ik geloof dat jij dat kan tonen op jouw unieke manier. Samen met Diana en vele anderen. Als voorbeeld waar verandering voor staat en waar een visie waar elke soldaat vertrouwen in heeft.

  Op jouw vertrouwen!
  Michaëla

 • Hey Hugo!

  Wauwww… Helema sprakeloos en diep respect… Wat een openheid en wat een moed!

  Ieder andere reactie is overbodig behalve “Ik Geloof In JOU!”

  Maak er een prachtige Godsdag van,

  Big hug,
  Aramik

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >