Vanochtend toen ik wakker werd besefte ik dat ik mijn angstdroom tijdens mijn droom heb weten om te draaien. Al sinds dat ik een kind ben droom ik dezelfde soort droom. Ik ben voor van alles en nog wat op de vlucht… Ook vanochtend was dit het geval. Echter, ik droomde opeens dat dit afgelopen was. In plaats van wegrennen ging ik recht op hetgeen af waarvoor ik op de vlucht was. En wat denk je…, alles ging opzij!!! Volgens mij heb je hier geen dromenverklaarder voor nodig!

Vandaag heb ik het 90 Day Wealth Conditioning Program er weer bij gepakt en ben verder gegaan met dag 2.

Mijn grote droom is om financieel onafhankelijk te zijn en daardoor vrij te zijn.

Redenen:

– vrij van geldzorgen zijn
– lasten te kunnen betalen
– zorgeloos te kunnen geven
– meer bijdragen aan kerk en ontwkkelingslanden
– vrij van zorgen mbt werk
– vrijer kunnen wonen
– opleidingen kunnen volgen
– vaker reizen

Hoe zou ik me voelen als ik vrij van geldzorgen zou zijn: VRIJ, rustig

Successen;

– gesprek  met vice president ACN gevoerd
– dit blog geschreven
– keuze mlm gemaakt
– goed acquisitie gesprek gevoerd
– facturen zijn betaald

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>