Ik heb zojuist tijdens mijn uurtje hardlopen teruggekeken op de afgelopen maand. Mijn 3e maand publicatie van mijn passieve inkomen! Ik zal juli herinneren als je maand van de inzichten en van de ideeën. De opbrengsten zijn deze maand weer iets omhoog gegaan in vergelijking met vorige maand (je zult begrijpen dat ik hier met een lange termijn visie naar kijk want ik kan er op dit moment nog niet van leven natuurlijk). Hieronder de resulaten en daaronder de toelichting, de ideeën en de plannen.

Tweetadder ($37)

Versio (€4)

Google Adsense (€3)

Zanox (€4)

Hyips ($37.57)

Totaal: $74,57 + €11

Bij Tweetadder is het ontzettend leuk om een e-mail te ontvangen waarin staat dat je commissie hebt verdiend, en wel $37! Op dat moment was ik op vakantie en dat gaf een heerlijk gevoel. Precies dat gevoel waar ik dit allemaal voor doe. Sinds kort heb ik een welkomsvideo op de home pagina geplaatst (ik moest even over een drempel om mezelf zo op de website te zetten) waarin ik mijn visie ook uitleg: zelf mijn eigen financiële vrijheid creëren zodat ik rust en vrijheid kan ervaren. Dat mailtje, die $37, dat gaf mij dat gevoel en belangrijker nog: het vertrouwen dat het dus werkt en dat het dus werkelijk mogelijk is!!!
Het heeft mij ook doen besluiten om meer energie in affiliate marketing te stoppen en minder in Hyips en andere ‘snel geld’ mogelijkheden. Ik heb afgelopen maand ontdekt dat er 1001 websites zijn waar je snel geld kan verdienen en waar vaak een adder onder het gras is of waar je vanaf het eerste uur bij moet zijn en veel referrals hebben wil je succesvol zijn. Ik heb ook ontdekt dat de Hyips waar ik me in verdiept heb niet echt een passieve vorm van geld verdienen is. Deze wereld verandert bijzonder snel en is ook bijzonder frauduleus. Ik heb dan ook tijdens het hardlopen besloten om hier (vrijwel) geen energie meer in te stoppen. De Hyips die nu lopen laat ik zo staan en hier kijk ik een aantal keren per maand naar. De pagina heb ik dan ook verander van ‘Hyip monitor’ naar ‘Hyip’ omdat ik het niet meer regelmatig bijhoud.

Om terug te komen op Tweetadder; ik heb bijzonder veel plezier gehad in het maken van een instructievideo en om het systeem te promoten. Ik geloof dat ik hiermee een aantal zaadjes heb gelegd die de komende maanden (zo niet ‘jaren’) vruchten op kan leveren; en dan is het ‘passief inkomen’ geworden omdat ik er niets meer voor hoef te doen. Het leek mij een goed idee om er internationaal iets mee te doen en zo is automatedtwitter.com ontstaan. Hierop kun je 2 systemen die je Twitter accounts automatiseren met elkaar vergelijken. Uiteraard heb ik een aantal Twitter accounts aangemaakt (internationaal) en ben ik volgers aan het krijgen om traffic naar die website te genereren. Komende maand wil ik zoveel mogelijk manieren om dit voor elkaar te krijgen uitproberen. Door dit systeem heb ik op @vrijvangeld inmiddels 570 volgers (was 273), 230 op @hugobakker (was 150) en heb ik p 2 internationale accounts meer dan 500 volgers, en dat in 1 maand!!! Je snapt dat ik met de verschillende accounts ook verschillende strategieën toepas.

Dit betekent dus meer traffic naar mijn website; 807 (tegen 847 vorige maand). Dat aantal is dus wel gezakt, maar ik ben blij verrast dat er tijdens deze zomerweken toch zoveel traffic is geweest.

Deze maand heb ik noodgedwongen (omdat het installeren van een salespage mislukte) een nieuwe template voor de website gekozen. Ik ben nu meer tevreden met het uiterlijk (en de banner in de header!). Overigens is het gelukt om een salespage te installeren. Ik merkte dat het lastig was om hier de juiste informatie op het internet over te vinden. Maar goed, zoals ik zelf zeg in les 5 van de e-mail cursus; houd vol! Dat doe ik niet alleen met de software uitpuzzelen, maar met dit gehele project. Want $80 dollar, daarvoor stop spendeer ik niet al deze uren achter de computer. Ik bekeek een video waarin een internet marketeer zei dat hij de eerste 6 maanden niets verdiende, maar wel heel veel geleerd had. En zo zie ik het ook. Bovendien kan ik de kennis die ik opdoe ook gebruiken voor mijn (klinkt misschien gek) werk… (hugobakker.com).

Kortom, veel geleerd, veel contacten opgedaan, veel plezier gehad, en weer een aantal grote stappen verder.

In augustus wil ik dus meer affiliate marketing opzetten met automatedtwitter.com en met idee-cadeau.nl. Met de laatste site wil ik hele eenvoudige affiliate banners tonen. De winst die ik met deze site ga halen is voor een groot deel bestemd voor goede doelen (WNF en Kika). Ook van de advertenties die ik aan de rechterzijde van de site heb staan wil ik meer informatie in artikelen verspreiden. Want een advertentie alleen is niet genoeg om commissies te verdienen. Verder wil ik me verdiepen in hoe je een webshop kunt maken en ben ik bezig met het ontwikkelen van een workshop ‘passief inkomen creëren op het internet’ (mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kun je alvast contact opnemen, het zal namelijk een workshop met een hele kleine groep zijn). Ook wil ik in augustus met e-mail marketing systeem Aweber gaan implementeren.

Nou, aan de slag 😉

[social_share/]

About the author 

Hugo

  • Ik zie dat je al goed opweg bent, hartstikke goed! Je zou ook kunnen beginnen met spaarprogramma’s, kan je zo maar een paar honderd euro in de maand opleveren.

    • Ik heb een start gemaakt met me verdiepen in Magento. Tot nu toe vind ik het lastig om de juiste informatie te vinden. Alleen al het veranderen van een template heeft me een tijd bezig gehouden. Op dit moment kan ik nog geen goed oordeel geven.
      gr Hugo

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >