passief inkomen juni 2011

Dit is de 2e maand dat ik mijn resultaten publiceer. Heel spannend dus! Ik wil natuurlijk zien dat ik meer heb verdiend dat in de vorige maand. Jij als lezer bent misschien wel nieuwsgierig naar mijn vorderingen en wellicht heb je ook de verwachting dat het deze maand meer is.

Mijn eerste commissies kreeg ik van Versio. Ik kwam op zondagmiddag thuis van een kloosterweekend en checkte mijn mail; u heeft €5,94 verdiend zag ik in de titel staan. Fantastisch gevoel! Nu is zijn die paar euro’s niet zo bijzonder, maar het feit dat ik in het klooster zat en geld verdiende, dat is het gevoel van Vrijheid wat ik zoek!

Nou, ik laat je niet langer in spanning;

Tweetadder ($37)

Club Asteria ($2) – hier ben ik mee gestopt omdat ik er geen vertrouwen in had

Versio (€14,14)

Google Adsense (€1,83)

Zanox (€2)

Hyips ($26,65)

Totaal: $65,65 + €17.97

Ik moet zeggen dat ik met een aantal Hyips heb geworsteld aan het einde van de vorige maand en hierdoor in deze maand pas vanaf half juni weer verder ben gaan investeren. Het worstelen betrof het feit dat 2 van de Hyips waarin ik investeerde plotseling niets meer uitbetaalden. Gelukkig is het met één van hen weer via een omweg goed gekomen, echter, de ander is een desinvestering geworden. Aangezien ik niet op wil geven ben ik nu de Hyips wat nauwer aan het volgen en wat vaker aan het testen of er uitbetaald wordt. Ook doe ik nu meer onderzoek voordat ik ergens in stap (en dat is dus de winst die ik haal uit een tegenslag!). En dit blijkt te werken, ik houd je (bijna dagelijks op de hoogte van de vorderingen via https://www.passiefinkomenonline.nl/hyip/)

Successen die ik heb geboekt:

– meer geld verdiend dan vorige maand! Nu ook met affiliate marketing! Dit is dus ruim meer dan de 10% groei per maand die ik beoogde (zoals ik beschreef in mijn e-mail cursus).

– 273 volgers op Twitter

– meer kennis van WordPress; gebruik van wysiwyg widgets waardoor ik flexibeler ben met advertenties die ik aan de rechter zijkant wil plaatsen. Het koste me geen enkele moeite om de Google +1 bookmark op mijn site te implementeren.

– autoresponder werkt! de e-mail cursus bestaat uit 11 lessen die mensen om de dag ontvangen. Dit betekent een regelmatig aantal bezoekers op de website en leads naar Versio/ bol.com, etc. Inmiddels hebben meer dan 20 mensen zich ingeschreven. Dit aantal had ik overigens graag hoger gezien. Daarom ben ik momenteel aan het onderzoeken hoe ik dit aantal per maand kan verhogen.

– Van de Google Adsense mogelijkheden heb ik ontdekt dat de tekstadvertenties vrijwel niets opleveren. Ik heb ze inmiddels omgezet naar plaatjes, dus ik ben erg nieuwsgierig wat dat oplevert.

– Het aantal bezoekers op mijn website is weer enorm gestegen naar 847 (was 523), ongelofelijk!

passief inkomen juni 2011

– Het bezoekersaantal is niet alleen vanwege Twitter gestegen, maar ook vanwege regelmatig bloggen over de diverse onderwerpen word de site ook via Google vaak gevonden.

google zoekwoorden

– Ik heb nog veel meer creatieve ideeën om uit te werken en hier ga ik de komende maanden dan ook aan werken.

– Ik nog steeds ontzettend veel plezier en zit bijna elke avond ideeën uit te werken en verdienmodellen uit te proberen. Werk dat jij niet meer hoeft te doen als je me volgt!!!

– Het belangrijkste inzicht dat ik deze maand kreeg was dat ik mijn passieve inkomen niet als hobby in de avonduren op hoef te bouwen; ik kan het natuurlijk ook gewoon combineren met mijn ”dagelijkse werk’ als trainer en coach. Daartoe heb ik inmiddels de eerste stappen gezet; de website http://www.hugobakker.com/ compleet veranderd en een aantal artikelen geplaatst waarin ik een boek aanprijs. Bijvoorbeeld http://www.hugobakker.com/communicatiestijlen-disc/ Hierin is een affiliate link verwerkt. Ook heb ik een aantal boeken aangeprijsd aan de rechterzijde. Het komende jaar zal ik me dus ook gaan richten op geld verdienen via die site en hierin heb ik inmiddels al allerlei ideeën opgedaan om uit te werken. Dit zijn vrij grote projecten, bijvoorbeeld een video training voor startende trainers.

– Tweetadder werkt!

– De maand is eigenlijk nog niet voorbij, maar ik wil dit vast gepubliceerd hebben en op tijd naar bed, want morgen ga ik met mijn vrouw (opnieuw) trouwen; nu in de kerk.

[social_share/] 

About the author 

Hugo

  • Hoop straks naar de kerk te gaan om dit met jullie mee te vieren!

    Fijne dag!!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >