De volgende blogpost heb ik een half uur geleden geschreven. Iets te snel… Het is namelijk zo dat alleen ik en de mensen in mijn kring mij bovenaan in Google zien staan. Dit neemt overigens mijn visie die ik hieronder beschrijf niet weg:

Van nu af aan raad ik iedereen aan om Je sociale netwerk op Google+ bij te gaan houden. Lees hier waarom:

Bizar! Het verbaasde me al een tijdje dat ik, wanneer ik in Google zocht op ‘Hugo Bakker’ dat ik op nummer 2 stond, en niet op 1.

Sinds kort heb ik een account op Google+ en zojuist heb ik dat profiel compleet gemaakt. Overigens prachtig, want je kunt precies al je pagina’s van je websites zien waar iemand mij een +1 heeft gegeven.

Toen dacht ik: ‘Even kijken hoe ik nu zichtbaar ben ik Google’, en warempel, ik sta op 1!!!

 

 

 

 

 

 

 

Het lijkt mij duidelijk, de macht die Google heeft. En niet dat ik het vervelend vind, maar des belangrijker om jezelf op hun Sociale Netwerk te profileren.

Kringen
Overigens is de functie ‘Kringen’ een hele mooie feature vind ik. Het maakt het mogelijk om je netwerk te categoriseren in familie, vrienden, kennissen, zakelijke contacten, enz. Je kunt de kringen zelf aanmaken en je contacten er naar toe slepen. Dit maakt het weer mogelijk om alleen updates van een bepaalde kring te zien.
+1’s
Alle pagina’s waarop een +1 gegeven zijn door andere mensen (of door jezelf ;)) worden weergegeven.
Links
In je profiel kun je links aangeven. Dit is een hele belangrijke feature binnen je profiel omdat je deze links te zien krijgt in de zoekresultaten bij Google. Hieronder zie je dat als ´Mijn werk: Training en Coaching’ en daarnaast de link over dit blog ‘Passief Inkomen’.
links google
Toekomst
Dit is ongetwijfeld het toekomstig grootste sociale netwerk van de komende jaren!
Toevoegen
Uiteraard vind ik het leuk als je me toevoegt, wie weet wat er uit voort komt!
[social_share/]

About the author 

Hugo

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >