Passief Inkomen 2012Passief Inkomen 2012

Aan het begin van 2012 heb ik mezelf een doel gesteld en dat was om €1000 passief inkomen per maand te creëren. Mijn hoofddoel, €3000 per maand, leek mij op dat moment simpelweg niet haalbaar. En daarom had ik het opgeknipt in 2 stukken: €1000 passief inkomen in 2012 en €3000 aan het einde van 2013. Als je dit leest ben je misschien wel benieuwd of ik het gehaald heb…

Nou, het leek aanvankelijk erg moeilijk te zijn. Ik had niet de juiste focus. Ik verkocht wel mijn eerste producten als affiliate, maar dat waren vooral toevalstreffers. Al heel lang wilde ik een videotraining maken voor de 101werkvormen.nl site, maar op de één of andere manier durfde ik niet. Toch last van angst voor de oordelen van anderen. Wel besloot ik om een e-book te maken en dat via Paypro te maken; puur om te kijken hoe het werkt om een product op paypro te zetten en hoe affiliates te krijgen.

Inmiddels was ik er klaar voor en besloot ik om de video training te maken. Het was een gigantisch werk (verre van passief!), maar toen het eenmaal klaar was heb ik tijdens de lanceringsdag op mijn zolderkamer gezeten. Binnen een kwartier kwam de eerste betaling binnen! Met de lancering verdiende ik €2000. Niet gek voor een eerste keer! Dat was oktober en in de maand daarna zakte het in. December was weer een goede maand omdat ik een WordPress training gemaakt heb en op Paypro had gezet. Die maand kwam mijn passief inkomen, mede dankzij andere affiliate programma’s, op ongeveer €1200 uit.

Passief Inkomen 2013

Wat zijn mijn plannen voor dit jaar? Heel groot!
Ik heb inmiddels de Slimmer Acquisitie Academy gelanceerd. Dit is een onderdeel van mijn lange termijn strategie om een blijvend passief inkomen te bouwen. Ik richt me op ondernemers, met name op trainers en coaches omdat ik deze doelgroep goed ken; ik spreek de taal en mijn netwerk bestaat grotendeels uit trainers en coaches. Ik wil ze leren hoe ze moeiteloos meer klanten via het internet kunnen aantrekken. De tools die ze nodig hebben leveren mij affiliate inkomsten op, maar veel belangrijker: de WordPress is King training is een online training die inmiddels al aardig scoort op Paypro (67 punten gisteren, goed idee om affiliate te worden) én ik heb een online coaching programma ‘Van Passie naar Winst’ waar leden €67 per maand voor betalen. Deze staat nog maar net op Paypro en ik ga komende maanden werken aan de promotie hiervan. Ik ben er van overtuigd dat iedereen hier als affiliate een goed passief inkomen mee op kan bouwen. Elk lid betaalt maandelijks en de affiliate (jij dus!) krijgt maandelijks €25. Alles bij elkaar is dus het doel om €3000 passief inkomen te creëren. Dus neem eens een kijkje op de salespage.

Bestaat Passief inkomen wel?

Ik geloof niet in snel geld verdien modellen. Ik heb Hyip geprobeerd, één voor één vielen ze om. Backlink systemen zorgen voor traffic dat niet het juiste publiek is. Laatst had ik een affiliate die stuurde honderden bezoekers per dag naar mijn site. De bounce rate was super hoog, en je raadt het al, de conversie was NUL.

Ik geloof in de combinatie van LIVE kennis maken met mensen, vertrouwen bouwen en vandaaruit digitale producten verkopen. Affiliate inkomsten die ik heb komen voornamelijk van mensen die mij kennen. De digitale producten die ik verkoop zijn voor één derde deel gekocht door mensen die mij kennen en weten welke kwaliteit ik lever. Soms vraag ik me wel eens af of Nederland wel klaar is voor digitale producten? Lopen wij achter op de VS? Is de Paypro score misleidend? Ik stond immers na een paar sales via affiliates al op 49! Ik heb de antwoorden niet, maar ik weet wel dat ik verder ga met mijn missie: via www.slimmeracquisitie.nl help ik ondernemers om binnen 1 jaar hun passie om te zetten in winst! Help je mee?

About the author 

Hugo

  • Goed stukje Hugo,
    Het is altijd goed om je doelen stap voor stap te plannen. Het laatste sprak mij heel erg aan omdat het in elke business gaat om vertrouwen en gunnen. Ik.zal je de komende tijd volgen, ik ben erg benieuwd wat je nog meer te vertellen hebt en of het toepasbaar is in mijn business..
    Succes, Sander Meijers

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >