Beste lezers, het is weer tijd voor een terugblik op de afgelopen maand;
Waarom ik dit deze blogs schrijf?
1) Eigen belang…; om mezelf scherp te houden elke maand met mijn passieve inkomen bezig te zijn; te stretchen, dus mezelf uit te dagen om steeds betere resultaten te creëren. Om mijn eigen voortgang te meten.
2) Om jou te inspireren…; de weg naar financiële vrijheid op het internet is misschien niet voor iedereen weggelegd. Je moet namelijk met regelmaat werken aan iets waar je niet direct geld van terugziet zoals bij uurtje factuurtje werk of zoals bij het werken in loondienst waarbij je iedere maand je loon uitbetaald krijgt. Nu denk je misschien hardop; jouw resultaten inspireren mij nog niet echt. En dan denk ik; terecht, ik verdien amper €100 per maand op dit moment, dus waarom al die moeite, of je denkt: die Hugo moet wel iets verkeerd doen…, dus waarom zou ik hem volgen?

Die gedachten heb ik zelf ook wel eens. En dan denk ik steeds aan mijn eigen les 5 van de e-mail cursus: Houd vol!

Chris Farrell ging ook pas na 6 maanden geld verdienen…

Dus denk ik aan mijn successen; ik heb ongelofelijk veel kennis opgedaan van internet marketing. Dat werkt weer door in mijn actieve inkomsten. Hierin ben ik op allerlei manieren vindbaar; om een paar voorbeelden te geven: Rabobank en een groot Belgisch bedrijf belden mij vorige week op via www.timemanagement-coach.nl
Dat zijn nog eens mooie klanten waar ik niets voor heb hoeven doen. Ik heb een mooie bedrijfspagina van Peak Professionals gemaakt op Facebook; dat was me zonder die kennis niet gelukt. Binnen 1 maand meer dan 100 LIKES, check it out: http://www.facebook.com/PeakProfessionals en liken natuurlijk 😉 In ruil daarvoor krijg je een e-book waaruit je allerlei tips en tools kunt pakken waarmee je het beste uit jezelf omhoog kunt halen.

En verder: mijn bezoekersaantal stijgt nog steeds; >1100 unieke bezoekers in januari.

En nog meer: deze maand heb ik mijn eerste 2 sales via Paypro gedaan! Dat leverde €40 op. Hier heb ik niets voor hoeven doen dan een korte blog schrijven; dat voelt als financiële vrijheid! Die sales stimuleren ook om door te gaan.

En dan heb ik bovendien zelf nog geen digitaal product. De plannen hiertoe heb ik afgelopen maand uitgewerkt. Ik kan je hier nog niets over vertellen omdat het zo’n goed idee is dat ik het niet weg wil geven voordat het klaar is. Het domein is al vastgelegd en ik heb al een start gemaakt met de ontwikkeling van het product.

Alvast vooruit kijkend; komende maand wil ik:

  • een instructie filmpje van het gebruik van Paypro gaan maken. Voorheen geloofde ik niet zo in dit systeem, maar de eerste sales hebben mij nu overtuigd dat dit kan werken.
  • een start maken met de website die ik ga gebruiken om mijn digitale producten te verkopen

Nu de resultaten van de afgelopen maand (met dank aan diegene die via mij iets hebben aangeschaft):

Paypro – €40

Clickbank – $15,44

Bol.com – €0,47

Versio – €1,50

Tweetadder – $37

Totaal: €41,97 + $52,44

About the author 

Hugo

  • Hey Hugo! Aangezien ik laatst weer ben begonnen met bloggen ben ik even op zoek gegaan naar collega-blogs en kwam zojuist jouw blog tegen! Leuk om te zien dat je je maandelijkse vorderingen bijhoudt! Zoiets werkt inderdaad ontzettend motiverend 🙂

    Keep up the good work, ga je volgen!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >