Deze maand weer heel hard gewerkt richting financiële vrijheid. Ook was te merken dat het vakantie is, veel minder bezoekers, toch iets meer verkopen van mijn ebook, en dat vind ik wel opvallend.

Mijn ebook is van de 28 verkocht en slechts één keer via een affiliate verkocht. Daar heb ik dus nog wat werk te doen… Binnen deze doelgroep lijken er weinig mensen interesse te hebben in een passief inkomen. Wie weet kan ik daar verandering in brengen.

Blogs met affiliate links

Afgelopen maand heb ik twee blogs geschreven met affiliate links er in. Eén over OptimizePress en één over Getresponse. Gezien de gratis proefmaand van Getresponse kan ik daar nog weinig over zeggen (wel dat een aantal mensen zo’n proefabo hebben genomen) en het blog over OptmizePress heeft wel meer opgeleverd.

Check de blogs hier:

OptimizePress blog en video
Getrespons blog en video

Listbuilding Secrets

Ik heb de afgelopen weken heel veel video’s gemaakt voor de 5 weken training “Listbuilding Secrets”. Het is een supergoed product geworden, check de salespage alvast, klik hier.

Acties die nu lopen:

 1. Mijn fysieke boek “De 101werkvormen Formule” is op dit moment bij de drukker en ik ben bezig met de boekpresentatie(s).
 2. De training “Listbuilding Secrets” is klaar voor lancering (woensdag 6 augustus).
 3. www.101icebreakers.com is live, er staan nu 3 berichten op en er wordt systematisch gewerkt aan de content.

Concrete resultaten juli 2014:

Aantal verkochte ebooks 101werkvormen: 28
Opbrengst: €756
Paypro score: 35 (met 1 verkoop was de score gelijk 37)

Affliate opbrengsten:
OptimizePress $155,20,-
Getresponse €64,42
Autorespond €100,-
Wned  (supersnelle hosting met goede service!) €11,80
bol.com €13,49
Totaal:
$155,20
€945,71
Conclusie: Gezien de vakantieperiode ben ik niet ontevreden.

Concrete acties (waar je me aan mag houden):

 1. Boekpresentaties van “De 101werkvormen Formule” zijn ingepland en de aanmeldingen stromen binnen…
 2. 101icebreaker.com verder opbouwen
 3. Listbuilding Secrets is gelanceerd
 4. Een hele week gewerkt aan mijn 2e fysieke boek “Gevraagd worden in 10 stappen”
 5. Vakantie vieren…

Welke concrete acties ga jij doen om een passief inkomen op te bouwen?

rapport passief inkomen nieuwLaat het me weten in het commentaarveld hieronder. Wanneer je voor het eerst een reactie achterlaat ontvang je direct het ebook “Strategie voor Passief Inkomen”.

About the author 

Hugo

 • Mijn drive is om vrouwen in de overgang te laten zien dat er een leven na de overgang is. De overgang is een ondergeschoven kindje. Op 31 oktober is er een PILOT ”Er is Leven Na de Overgang”. Vrouwen een hart onder de riem steken. Dat er meer is dan schoonheid. Ik wil daar een programma online voor maken, zodat ik passief inkomen heb 🙂 groet Laura Daggers

 • Tja,passief inkomen: veel trainingen zijn voor coaches.Als docent Beeldende vakken en als binnenhuisarchitect ben ik ook een coach, maar trainingsprogramma’s vind ik nog een lastige zaak om dat online te doen.Veel youtube filmpjes bieden al vanalles gratis aan. Ik ben echt nog op zoek hoe ik passief inkomen kan verwerven in mijn vakgebied. Goede ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. gr. Ria

  • Dankjewel voor je vraag; misschien is het goed dat ik daar nog een keer uitgebreider op terugkom, want ik kan me voorstellen dat meer mensen met deze vraag worstelen.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >