Waarom opnieuw dit blog starten?

In 2011 startte ik dit blog omdat ik financieel vrij wilde zijn. Ik ontdekte dat internet marketing mijn passie is.
Financieel vrij zijn wil ik omdat ik dan vrij ben. Duidelijker kan ik het niet zeggen.

2011 en 2012 waren jaren waarin ik heel veel leerde, vaak op mijn bek ging en weinig presteerde qua passief inkomen online.

Inmiddels gaat het beter en is mijn doel om financieel vrij te worden reëler geworden.

Ik heb daarom besloten om mijn vorderingen in detail publiek te maken. Ik weet namelijk dat een publiek commitment werkt. Het heeft mij afgelopen periode veel successen opgeleverd.

Bovendien hoop ik met dit blog vele volgers te inspireren.

Voortaan zal ik aan het begin van de maand een rapportage maken van de voortgang en de resultaten van de maand ervoor, maart in dit geval.

De voortgang:

2014 is het jaar waarin ik elke maand een nieuw product creeer waar ik voor de rest van mijn leven een passief inkomen uit wil halen.

101werkvormen.nl
Ik heb in 2012 ontdekt dat ik mijn passief inkomen moet koppelen aan de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn leven, vooral mijn werkende leven. Zo ontstond in 2012 de website 101werkvormen.nl waar ik al mijn kennis deel en waarmee ik eind 2013 met een actie van een digitaal product mijn doel bereikte om meer dan €3000 per maand te verdienen. Echter, dit ging om een actie en dat vind ik niet passief genoeg. Dus ik ben hierop verder voort gaan borduren. Zo ontstond in januari dit jaar een ebook dat ik te koop ben gaan aanbieden. 17x verkocht in februari en om een lang verhaal kort te maken; dit gaat pas weer vanaf april continu en geautomatiseerd aangeboden worden aan mijn emaillijst. De emaillijst groeit enorm hard, 1049 optins in maart! Deze maand heb ik de site helemaal in een nieuw jasje gestoken en dat heeft me veel tijd gekost maar gaat me veel opleveren.

Affiliate marketing
Op diverse plekken zijn nu artikelen met affiliate links te vinden en de opbrengsten daarvan beginnen langzaam groter te worden. Zie mijn blog op hugobakker.com en de website implementatieacademy.nl.

koplopersGekozen tot 1e Koploper
Ik ben tot 1e Koploper gekozen door Open Circles Academy en dat betekent dat mijn credebility flink omhoog is gegaan waardoor mijn emaillijst aan het groeien is, 274 in maart. Ik verwacht daarom ook dat de komende maanden mijn affiliate inkomsten omhoog zullen gaan.

Plannen die gestart zijn:
1. Gisteren heb ik met een zakelijke partner een start gemaakt met het project Stop Pesten op het Plein met als doel om kinderen te helpen om beter samen te werken. Wij willen hier een product voor maken en een passief inkomen mee verdienen.

2. In april zal ik mijn online training “De Ultieme Website maken met WordPress” opnieuw beschikbaar maken.

Concrete resultaten:

Aantal verkochte ebooks 101werkvormen: 2
Opbrengst: €44

Affliate opbrengsten:

Webinarjam $765,63,-
OptimizePress $76,60,-
Getresponse €82,78
Autorespond €100,-
bol.com €0,94

Totaal:
$842,23
€227,72

Conclusie:
Goed resultaat vooral dankzij de lancering van webinarjam.

Concrete acties (waar je me aan mag houden):

  1. Elke week een gratis webinar geven.
  2. De online training “De Ultieme Website maken met WordPress” opnieuw beschikbaar maken.
  3. Een blog schrijven met affiliate link op 101werkvormen.
  4. Diverse blogs schrijven op hugobakker.com met affiliate links.

Welke concrete acties ga jij doen om een passief inkomen op te bouwen?

rapport passief inkomen nieuwLaat het me weten in het commentaarveld hieronder. Wanneer je voor het eerst een reactie achterlaat ontvang je direct het ebook “Strategie voor Passief Inkomen”.

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>