passief inkomen

Resultaten Mei 2011

Dit is de eerste maand sinds ik in april 2011 serieus ben gaan werken aan het creëren van een passief inkomen online. En daarmee is dit ook de eerste keer dat ik mijn resultaten publiceer; een bijzonder moment voor mij!

Hieronder de verdienmodellen waar ik me afgelopen maand mee bezig gehouden heb en de resultaten die het opgeleverd hebben.

Tweetadder – $10 (dit krijg je wanneer je start met het partnerprogramma)

Gorgon Project Invest – $7.98

Profitdeluxe – $14.14

Club Asteria – $9.64

Google Adsense €4.12

Totaal: 45.88

Conclusie:

Elke reis begint met de eerste stap en elke droom begint met babystapjes.

Successen:

– het eerste passieve geld is binnen!

– ik heb ontzettend veel plezier

– ik word regelmatig door mensen gebeld en heb er al leuke contacten aan overgehouden

– mensen geven me allerlei tips m.b.t. verdienmodellen

– ik heb een e-mail cursus gemaakt waardoor mensen terugkeren op de site

– het aantal bezoekers is in mei 2011 met meer dan 200% gestegen (was 165, nu 523); dankzij Twitter, en de social bookmarks die op iedere post staan. Meerdere posts zijn getweet. Tevens doordat de informatie waardevol is waardoor bezoekers terugkeren.

– bezoekers hebben zich ook geabonneerd via RSS en keren daardoor regelmatig terug

– enkele artikelen worden zelfs op andere websites gepubliceerd!

Al met al een fantastisch maand waarin ik veel geleerd heb over WordPress, social media en ervaring opgedaan heb met de verschillende verdienmodellen.

passief inkomen mei 2011

About the author 

Hugo

  • Beste Bert, naar mijn weten is er niets aan de hand met de site. Wil je het me even laten weten wat er aan de hand is (was)?

   gr Hugo

 • Hi

  Ik heb voor jou maar ook voor Veron, Hi Veron, een mooie manier om snel aan PI te komen. In box 3.

  Wil je meer weten, jullie weten me te vinden.

  Warme groet
  Els

 • Hallo,
  ik ben onlangs zelf begonnen met een website om zo ook een passief inkomen te krijgen. Nu kwam ik op je site en zag ik het resultaat van je investering bij het gorgon project invest. Ik vroeg mij af of je mij wat meer duidelijkheid kan geven hoe dat in zijn werk gaat omdat ik nogal sceptisch ben over de 1,9% rente per dag. 
  mvg,
  Dennis.

  • Klopt Dennis, soms is het te mooi om waar te zijn. En hoe mooier, des te meer je op moet passen. Ik ben eea aan het uitproberen, dus via de site houd ik je op de hoogte. Je kunt me natuurlijk ook bellen; 06-15951661
   groeten, Hugo

 • Super Hugo, gefeliciteerd met je resultaat! En ja inderdaad ‘elke reis begint met babystapjes’.
  Leuke en interessante site heb, en je helemaal top dat je zoveel van je ervaring met anderen deelt.
  hartelijke groet,
  Veron

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >