audio 101

Vorige maand was ik begonnen met ‘evergreen’ verkopen van mijn ebook 101werkvormen bibliotheek. In april verkocht ik 16 stuks en dit ging in mei zo door. Sterker nog; ik verkocht elke dat minimaal 1 ebook, soms zelfs 3 of 4. Toen ik op een gemiddelde van 2 verkopen per dag zat kon ik concluderen dat ik voor 50% financieel vrij was. Vier ebooks per dag = financieel vrij namelijk… 🙂 Ik had dit zogenaamde feit al her en der verteld en wilde meer… Om de conversie (die ergens op 1,5% lag) te verhogen bedacht ik een bonus toe te voegen. Dat heb ik gedaan; een audio programma, bestaande uit 7 mp3’s met achtergrond informatie over ervaringsgerichte werkvormen.

Een bizarre wending

Vanaf het moment dat ik die bonus toevoegde verkocht ik een week lang geen enkel ebook meer! Was het product te commercieel geworden of is de bonus niet relevant? Eerlijk gezegd heb ik het antwoord nog niet. Vandaag (9 juni) heb ik de titel en de ecover van de bonus veranderd. Check hem hier. Nu kijken wat er gebeurt, ik geef het twee weken… Ondertussen ben ik bezig met het maken van een andere bonus: een video serie met energizers. Ik verwacht dat dit wél de conversie verhoogt.

Bloggen onder de knie

Ik merk dat ik steeds meer plezier krijg in bloggen en dat ik het ook steeds beter onder de knie krijg. Mijn laatste blog over de 10 stappen om gevraagd te worden heeft al in de 60 comments!

Acties die nu lopen:

  1. Komende weken ben ik bezig om de video’s met energizers te maken (als bonus bij het ebook 101werkvormen).
  2. Mijn fysieke boek “De 101werkvormen Formule” wordt op dit moment geredigeerd.
  3. Start maken met de online training “Geheimen van Toptrainers”

Concrete resultaten mei 2014:

Aantal verkochte ebooks 101werkvormen: 38 Opbrengst: €722 Paypro score: 22 (geen verkopen via affiliates deze maand) Aantal verkochte WordPress trainingen: 0 Opbrengst: €0,- Paypro score: 27 Affliate opbrengsten: Webinarjam $111,67 OptimizePress $39,60,- Getresponse €66,17 Autorespond €50,- Wned  (supersnelle hosting met goede service!) €107,43 AVS video bewerkingssoftware €19,50 bol.com €4,09 Totaal: $151,27 €969,19 Conclusie: Heel blij met de verkoop van het ebook; uitgedaagd om de conversie omhoog te krijgen zodat ik daadwerkelijk voor 50% financieel vrij ben.

Concrete acties (waar je me aan mag houden):

  1. De energizers bonus maken.
  2. Een start maken om internationaal te gaan! Hierover later meer….

Welke concrete acties ga jij doen om een passief inkomen op te bouwen?

rapport passief inkomen nieuwLaat het me weten in het commentaarveld hieronder. Wanneer je voor het eerst een reactie achterlaat ontvang je direct het ebook “Strategie voor Passief Inkomen”.

About the author 

Hugo

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >