Ik kijk er altijd weer naar uit om dit blog te schrijven. Het is elke keer weer een meetpunt, hoeveel passief inkomen heb ik verdiend en is er een stijgende lijn. Over 1 minuut weet je het!

Ongelofelijk ook elke keer weer hoeveel er kan gebeuren en veranderen in 1 maand; dat zijn maar 30 dagen.

Stappen die ik afgelopen maand heb genomen:

1. Mijn 2e boek is naar de drukker!
Ik moet bekennen dat er nog heel wat tijd in is gaan zitten; veel heen en weer gemail en geskype met de persoon die alles voor mij regelt. Donderdag worden de boeken geleverd; dan nog een weekje geheim houden tot het seminar op 12 december waar meer dan 80 deelnemers zijn, een dik record voor mij! De titel en de cover onthul ik op het seminar!

2. De HIT is een hit!
Met 43 deelnemers ben ik gestart aan de online training “High Impact Trainen” (HIT) en de deelnemers vinden het geweldig! Ze hebben €235,- betaald voor deze pilot maar hiervan reken ik slechts een heel klein deel bij mijn passief inkomen. Deze maand heb ik veel tijd besteed aan het maken van presentaties, video’s en het geven van webinars. In de toekomst is deze training een groot deel van mijn passief inkomen. Voor nu reken ik 10% als passief. Is dit in de toekomst mijn gouden ei?

Wat waren de resultaten in november 2014?

Ook deze maand verwacht ik weer iets terug gevallen te zijn…, lees snel verder…

101werkvormen bibliotheek
Deze maand heb ik het fysieke boek “De 101werkvormen Formule” toegevoegd aan de online bibliotheek. Dat is (volgens mij) een goede zet want de complete bibliotheek is in totaal 12x verkocht en met de diverse losse verkopen is er een totale omzet van: €1130,46

Ebook met alle werkvormen: 5x = €122,02
De complete werkvormen bibliotheek: 2x = €173,30
Aanbieding De complete werkvormen bibliotheek: 10x = €461,16
101 teambuilding werkvormen: 7x = €116,55
Het Fysieke boek “De 101werkvormen Formule”: 12x = €257,46

Via de boekenwinkels, met name bol.com, zijn er 51 boeken verkocht; omzet €765,-
Totaal: €1895,46

High Impact Trainen (HIT)
Zoals eerder genoemd doen er 43 mensen mee aan de training; dat is 43x €235,-; ik reken nu 10% passief, dus €1010,50. In januari of februari wil ik de pilot om gaan zetten en een echte lancering doen.

Implementatie Academy
Aantal abonnementen voor het Expert Implementatie Programma: 22, nu 28.

De leden betalen €50,- per maand. Deze omzet is niet helemaal passief, ik heb besloten om het voor 50% passief te zien. Sommigen zitten nog in hun eerste maand (voor €10,-). Uiteindelijk bereken ik het passief inkomen op €550,-
Payproscore: 40

Affliate opbrengsten:
OptimizePress $164,56
Webinarjam $109,22
Getresponse €192,95
Autorespond €57,88
Wned  (supersnelle hosting met goede service!) €0,00
bol.com €4,09

Totaal:
$273,78
€3513,84

Vorige maand:
$233,78
€2941,84

Verschil:
+$40
+€572
Conclusie: deze maand weer een mooie groei in mijn passief inkomen; iets minder boeken maar de HIT helpt ook; deze ga ik komende maanden niet verkopen dus dan verwacht ik een daling.

De lessen die ik deze maand leerde

1. Ik kan een product lanceren zonder dat ik het heb. Voor de HIT kondigde ik een startdatum aan en vanaf het moment dat ik de verkoop sloot ben ik het product gaan maken (niet verder vertellen). Ook ontdekte ik het conversie verschil tussen deelnemers in een webinar die al eerder een keer iets bij mij gekocht hebben, de exacte gegevens zijn wat lastig uit te rekenen maar het punt lijkt me duidelijk.

2. Een eenmalige aanbieding werkt! Ik bied dit aan via een plugin zodat de bezoeker de beleving heeft dat er een aanbieding is die geldt tot…. Technisch is dit makkelijk te regelen. Ook leerde ik dat die aanbieding niet perse nodig is; het product verkoopt anders ook wel, alleen minder vaak natuurlijk.

Wat je de komende maand kunt verwachten:

12 december geef ik het seminar waar ik mijn 2e boek onthul en dat zal flink wat van mijn tijd vragen. Alle overige tijd gaat naar de HIT en het helpen van mijn klanten van de Academy. Als het lukt ga ik nog een product op 101werkvormen maken en lanceren als kerstaanbieding. Mocht ik geen tijd vinden dan zal ik iets anders aan gaan bieden met een korting.

Ook ga ik starten met een nieuwe plugin waarmee ik mijn listbuilding wil versnellen; later meer details.

Dankjewel voor je interesse en tot volgende maand!

Stel je vragen in het commentaarveld hieronder

Vind je dit blog waardevol? Wil je het delen?

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>