Beste lezer of lid van de PIO community,

Ik geef me over…

Dit wordt het meest persoonlijke blog dat ik ooit geschreven heb.

Het is vandaag zondag en normaal gesproken werk ik dan nooit. Maar vanochtend werd ik wakker en het moet er uit.

God is al een tijdje ´bezig´ met mij.

Als kind moest ik verplicht naar de kerk en toen ik het huis uit ging ben ik 10 jaar niet gegaan. Tot 2002, toen dokters hadden gezegd dat ik nooit vader zou worden. Maar wonder boven wonder werd Diana twee jaar later, na 3x ICSI behandelingen gedaan te hebben, toch spontaan zwanger. Uit dankbaarheid zijn wij toen weer naar de kerk gegaan.

Maar heel eerlijk, wij waren nooit echt actief bezig om onze relatie met God te versterken.

Tot 2 weken geleden….

mijn leven compleet veranderd is.

En dat wil ik graag met je delen.

Ik vertel het aan iedereen die ik spreek, dus ook aan jou.

We waren op de zandvlakte van Soestduinen. De deelnemers van de Passief Inkomen Academy had ik uitgenodigd voor een trainingsdag in de buitenlucht. Eerlijk gezegd is het verhaal veel uitgebreider en ook wat ingewikkelder. Het komt er op neer dat één van de deelnemers helemaal niet voor zichzelf deelnam aan het 6 maanden coachingstraject. Ze deed mee om mij te helpen! Door een video had ze mijn worsteling gezien en ik raakte na afloop van de training met haar in gesprek. Binnen 10 minuten had ik gedaan wat ik al die jaren niet had gedurfd. Ik zat er steeds dichter tegenaan te hikken en het moest er een keer van komen.

pia Soestduinen

Midden in het bos

heb ik besloten om in volle overgave voor God te gaan leven. Ik hoor je denken: “Hugo, dat deed je toch al?”

Ja, ik heb altijd gezegd dat ik een soldaat in het leger van God ben, maar ik ben nu gaan zien dat ik niet mijn hart voor 100% aan God had gegeven. Ik zie nu ook dat ik geen soldaat maar een generaal ben als ik mijn talenten ten volle inzet. Het voelt als een bevrijding, als een last die van mijn schouders af is. Misschien lees je dit en heb je niets met God of misschien heb je een andere overtuiging. Ik wil gewoon dat je weet dat dit is gebeurd en mijn wens is dan ook dat je het gaat merken aan mijn daden.

Er is nog iets moois gebeurd

En dat wil ik je ook graag vertellen. Dit is best pijnlijk om te moeten vertellen en ik zal het kort houden.

Als je wel eens op een seminar geweest bent dan heb je mijn vrouw Diana vast wel eens gezien. Zoals elke relatie wel eens zijn ups en downs heeft kwam dit bij ons ook voor. Doordat we nu allebei ons hart aan God hebben gegeven merken wij dat onze relatie ook ENORM gegroeid is. Elke dag is nu een feest en hebben we elkaar lief. Dat geeft ontzettend veel blijdschap en energie!

En hoe gaat het nu verder met dit blog?

Het houdt me bezig of dit ook een keerpunt in mijn zakelijke leven is.

Wat is de boodschap die ik in de wereld wil brengen? Welke mensen wil ik helpen? Wat wil ik ze leren?

Eigenlijk de standaardvragen die ik aan mijn klanten stel.

Nu ik ‘in overgave’ leef beslis ik niet meer alleen…ik overleg met God.

Dat klinkt je misschien vreemd en dat is voor mij ook nog wat onwennig. Naar welke stem luister ik? Uiteindelijk weet ik wel dat ik zelf kan kiezen. Maar weet je wat ik de afgelopen 2 weken ervaar?

Als ik mijn ogen open voor de dingen die gebeuren

Dan zie ik dat er heel veel mooie dingen op mijn pad komen. Een voorbeeld: wij besluiten onze camper te verkopen. Een dag later krijg ik een email van een vriend uit een onverwachte hoek die op zoek is naar een camper en de financiering ervan. BAM, in 1x geregeld; iedereen blij!

Ik sta op de loopband en opeens krijg ik gelukkigmetgod.nl binnen. Is dat mijn weg? Is deze nog beschikbaar?

Ik check of gevraagdworden.nl  weer vrij is.
Toen mijn boek “gevraagd worden” uitkwam, twijfelde ik aan die titel, omdat de .nl niet vrij was. Wat denk je? Het domein is vrij! Nu niet meer, dat snap je…

Wil ik de maandrapportages nog wel voort blijven zetten?

Ben ik dan naar buiten toe teveel gericht op geld of inspireert het juist om financieel vrij te worden ZODAT je meer geld weg kunt geven?

14 juni vertrek ik naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen en mag ik meer dan €11.000,- schenken aan de projecten van Compassion (bevrijd kinderen uit de armoede in Jezus naam) . Daar zitten heel veel giften bij, maar ook een groot deel is geld dat ik zelf heb gestort. Dit had ik nooit kunnen doen zonder dit blog!

Een andere vraag die ik mezelf heb gesteld is of het niet beter is om te spreken over KENNIS VERKOPEN ONLINE, de titel van het boek dat ik op dit moment aan het schrijven ben. Het dekt meer de lading voor wat ik doe en waar ik mensen mee help.

Kortom, er zijn allerlei vragen en er gebeurd heel veel.

Voorlopig heb ik besloten om eerst die berg te beklimmen. Ik verwacht dat ik dan flink geraakt word, als ik naar de projecten ga en vervolgens 7 dagen aan het klimmen ben.

Wat je NU in ieder geval van mij krijgt is…

Ik heb een 10 lessen videoserie t.w.v. €97,- vrijgegeven waarin je leert hoe je je KENNIS kunt VERKOPEN online. Dit doe ik als voorproefje op de lancering van mijn boek op 22 september. Samen met nog 4 experts publiceren ik een boek en om dit nu al vast te vieren geven wij alle 5 een cadeau weg. Klik op de afbeelding om je cadeau’s te ontvangen.Facebookad Maak kennis met auteurs 1jun2016

gratis-aanmelden

Houd de datum van de lancering vast vrij want het belooft een mooi seminar te worden op een hele gave locatie.

Nu toch echt verder met de maandrapportage passief inkomen van afgelopen mei.

Successen die ik in mei mocht vieren:

  • Zie boven…
  • Voor het product MET GEMAK JE WORKSHOPS VULLEN had ik een conversie van 37,5%. In deze niche heb ik nog maar een hele kleine emaillijst en er waren dan ook maar 24 mensen aanwezig, maar dit vond ik wel een heel goed resultaat.
  • Samen met Succesgids heb ik een webinar mogen geven en het gevolg hiervan is dat we ook samen een LIVE workshop gaan organiseren. Een aantal maanden geleden stelde ik mezelf de vraag: Waaraan zou ik nu merken dat ik officieel goed bezig ben? Mijn antwoord: Als Succesgids mij vraagt op hun podium…. en dat gebeurt nu dus…houd 29 september vast vrij in de avond.
  • De Video Marketing Challenge met Freerk Lap was een enorm succes. Het was hard werken… geen passief inkomen. Maar dat was niet erg, het gaf veel voldoening om zoveel mensen te zien groeien. Wij boden ook nog een jaarprogramma aan en dat zat in 1x vol en daarmee verdiende Freerk €10.000,- met zijn 1e Challenge. Later deel ik meer over het succes van deze challenge.

Passief inkomen resultaten in mei 2016

Hieronder vind je de resultaten van de afgelopen maand en andere succes-indicatoren.

Eigen producten

Pakket 101werkvormen bibliotheek
€291,00 (oeps, dat moet beter)

Ebook 101 Kennismakers & Energizers
€493,-

Ebook 101 Teambuilding werkvormen
€0,- (tijd om iets op te verzinnen…)

High Impact Teambuilding Formule
€311,- (hierop had ik deze maand actie ondernomen en evergreen gemaakt)

Het Fysieke boek “De 101werkvormen Formule”
€680,-

Gevraagd worden + Expert Programma
€131,-

Met Gemak je Workshops Vullen
€855,- 

30 Dagen FOCUS Challenge
€114,95

Geld verdienen met ebooks
€12,38

Totaal passief inkomen eigen producten:
€2888,33 (vorige maand €7013,98)

Affliate opbrengsten:

OptimizePress (ultieme WordPress thema voor hogere conversies en meer sales)
$214,40

Upviral (het nieuwe systeem dat zorgt voor een virale werking)
$172,-

Webinarjam
$158,80

Getresponse (autoresponder die ik voorheen gebruikte)
€52,96

Autorespond (Neerlands beste autoresponder)
€112,50

Bol.com (6% commissie over boeken die ik aanprijs, bijvoorbeeld zoals in dit artikel/blog over hoe je je financiële toekomst kunt voorspellen.)
€43,47

Totaal affiliate opbrengsten:
$545,20 (was $1627,08)
€208,93 (was €283,14)

Met de huidige dollarkoers is dat opgeteld: €697,90 (was: €1689,55)

Totaal eigen producten + affiliate opbrengsten:

Eigen producten: €2888,33 + affiliate inkomsten: €697,90

Totaal: €3586,23 (was vorige maand €8703,53)

Mijn doel voor 2016 was minimaal €10.000,- per maand maar ik ben daar nu anders naar gaan kijken. Natuurlijk is het goed om doelen te hebben; immers, als je niet weet wat je wilt dan kun je het ook niet bereiken. Wat ik wil is financieel vrij zijn en mensen inspireren om de stappen te zetten en dit ook te bereiken.

Wat ik daarna vooral wil is dat je gaat nadenken over WAT JE MET HET GELD GAAT DOEN!

Conclusie:

Deze maand heb ik vooral de klanten van de Passief Inkomen Academy geholpen. Daarnaast stond ik bijna elke dag om 5 uur op om mijn boek te schrijven. Ik weet het, dit wil je niet lezen… Hard werken, vroeg opstaan… Kan dat niet makkelijker? Voor niets gaat de zon op… Je moet gewoon KNALLEN als je mensen wilt helpen!!!

 

Overige succes-indicatoren:

1. Aantal unieke bezoekers op passiefinkomenonline.nl: 1180 (2796 vorige maand, dat kwam toen door de lancering van de Academy)

2. Aantal unieke bezoekers op 101werkvormen.nl:  16.007 (16.668 vorige maand, het was duidelijk een vakantiemaand en ik zag dat ook aan de verkopen)

3. Totaal aantal comments op passiefinkomenonline.nl: 668 (was 653 vorige maand).

4. Totaal aantal optins op passiefinkomenonline.nl: 3999 (was 3701 vorige maand).

5. Totaal aantal optins op 101werkvormen.nl: 16.222 (was 15.777 vorige maand)

5. Totaal aantal leden van de besloten Facebookgroep Passief Inkomen Online: 1282 (was 1227)

6. Positie in Google “passief inkomen”: ik sta nu op de 8e plaats (was 7).

De lessen die ik in mei leerde;

1. Overgeven… 
Ik heb mijn hart helemaal aan God gegeven en zoveel mooie dingen gebeuren nu..!

2. Een evergreen aanbieding in een cyclus werkt!
De High Impact Training Formule is nergens zichtbaar op de website alleen als je in de email cyclus zit. In mail 7 t/m 10 lanceer ik de HITF en uiteindelijk krijgen ze 1 dag bedenktijd (klok loopt op IP adres) en vandaar dat ik het product 5x verkocht heb. In percentages is dat nog geen hoge score, ongeveer 1%, maar nu kan ik gaan verbeteren.

Waar ik komende maand (eerst) aan werk:

  1. Eerst maar eens die berg op…
  2. Content maken voor de Passief Inkomen Academy
  3. HOEVULIKMIJNWORKSHOPS evergreen maken

 

Helpt dit blog je verder op jouw reis?

In dat geval weet ik één ding zeker: als jij dit blog tot hier aan toe hebt gelezen, is het duidelijk voor mij: Jij wilt passief inkomen bouwen!!!
Of het je gaat lukken weet ik natuurlijk niet. Daarover weet ik weer één ding: je reis begint met de eerste stap!

Wat was jouw belangrijkste succes deze maand?

Laat me weten wat jou bezighoudt…in het commentaarveld hieronder:

Powered by WishList Member - Membership Software