Deze maand, moet ik bekennen, heb ik (vrijwel) niets gedaan. Het voornemen om aan www.automatedtwitter.com te werken is uitgevoerd. Ik heb er hooguit een uurtje aan gewerkt en daarmee het uiterlijk van de site in een blog veranderd. Ik hoopte daarmee meer bezoekers te trekken, echter dit is niet gebeurd. Ik kan zeer kort zijn over deze maand; mijn valkuil, te veel actief inkomen, was nu echt van toepassing. Op zich niet verkeerd, ik heb de afgelopen weken bijna elke dag facturabel trainingen gegeven. Verder geen excuses… Ik kan dus spreken van echte passieve inkomsten deze maand!

En wat fantastisch is het dan om een mail van de Tweetadder Affiliate manager te krijgen dat ik $94 heb verdiend. Degene die dit op zijn naam heeft en dit leest zal nu misschien glimlachen; ik zeg: hartelijk dank!

Aangezien ik deze maand en komende maand hartstikke druk ben met het opzetten van mijn nieuwe bedrijf, Peak Professionals (www.peakprofessionals.nl is in de maak) zal ik voor komende maand geen voornemen of acties plannen.

Hier de resultaten van november:

Bol.com – €0,42

Google Adsense (€2,19)

Hyips ($27.32)

Tweetadder ($94)

Clickbank ($15.94)

Totaal: $137,26 + €2.61

About the author 

Hugo

    • Komende periode werk ik aan een nieuw bedrijf (actief inkomen), dat is nog veel voor nodig en heeft nu mijn hoogste prioriteit. Mijn droom om financiële onafhankelijkheid te creëren via het internet blijft gewoon bestaan. Het leven bestaat uit keuzes (en daar voor gaan).
      groeten, Hugo

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >