LIVE SEMINAR van 10.00 tot 18.00 uur

GEPRESENTEERD DOOR Hugo Bakker met topsprekers

Datum: 18 november a.s.

Aanmelden tot:

PASSIEF INKOMEN SEMINAR

Kennis omzetten in Passief Inkomen

"Wil je je kennis en ervaring omzetten in producten en deze online verkopen zodat je meer mensen kunt helpen en meer geld verdient?"

"Heb jij een boodschap en wil je meer mensen bereiken?"

"Ben jij bereid om 1 dag te investeren om te leren HOE je dat kunt creëren?"

DEZE SPREKERS GAAN JOU INSPIREREN

Hugo Bakker

Spreker, auteur en businesscoach

HOE ZET IK KENNIS OM IN PASSIEF INKOMEN?

Alex van der Werf

Spreker, trainer, coach en levensgenieter

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Wilco de Krey

Internationaal top internet marketeer

HOE MEER LEADS KRIJGEN?

NOV

18

Vrijdag 18 november
van 10.00 tot 18.00 uur
Investering: €20,-
Aantal stoelen: 200

Aanmelden voor het seminar

TIJDENS DIT GRATIS EN LIVE SEMINAR KRIJG JE:

  • 1

    Praktische tips om je kennis en ervaring om te zetten in Passief Inkomen

  • 2

    Nieuwe ideeën en inspiratie = Energie!

  • 3

    Gelegenheid om te netwerken en inspirerende ondernemers te ontmoeten

Hugo Bakker

PRESENTATOR MET PASSIE VOOR PASSIEF INKOMEN

Hugo Bakker

In 2014 ‘besloot’ ik om financieel vrij te worden en 9 maanden later constateerde ik dat dit gelukt was. Elke maand ontvang ik duizenden euro’s op de automatische piloot!

Ik voelde me zo blij en vooral vrij! In 2015 besloot ik om ondernemers te helpen om ook die VRIJHEID te creëren en daarom blog ik over passief inkomen en rapporteer ik maandelijks mijn resultaten tot op de cent zodat je kunt zien wat wel en niet werkt.

Ik koos voor het ondernemerschap omdat ik vrij wilde zijn (en eerlijk is eerlijk; omdat ik meer wilde verdienen).
Die vrijheid ervoer ik niet omdat ik zoveel moeite moest doen om klanten binnen te halen.
Ik wist niet eens hoe je ‘marketing’ moest schrijven, ik had geen doelgroep, geen product, geen kennis van…
Logisch dat ik moeite had om rond te komen.

Was ik dan geen goede trainer/coach?
O jawel!
Er was alleen iets dat ik niet wist.

Toen ik eenmaal besloot om mijn kennis in digitale producten om te zetten wist ik ook niet hoe dit werkte. Ik ontdekte wat wel en niet werkt op het internet.
Via 101werkvormen.nl werd ik financieel vrij.

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou.

Hugo Bakker 101werkvormen.nl
Jan Everts

Hugo weet je te inspireren, te raken en je uit te dagen om nu eindelijk eens stappen te zetten in en met je onderneming. Hij doet dit op een natuurlijke, ontspannen manier vol met simpele tips en trucs uit zijn eigen ervaring. Je krijgt precies wat hij zegt, maar je moet het wel doen!

Jan Everts websitedienstverlening.nl
Renée Daniels

15 April was mijn 2e Passief Inkomen Seminar. Dezelfde geweldige sfeer als de 1e keer, gecreëerd door dezelfde Hugo. Maar op een andere locatie, met andere gastsprekers, andere dingen om te leren en andere kwartjes die vielen.

Omdat ik genoeg nog-te-vallen-kwartjes over heb en er van de nieuwe sprekers vast mooie nieuwe dingen te leren zijn, ben ik er de volgende keer gewoon weer bij.

Op een andere locatie, maar met dezelfde Hugo en dus dezelfde geweldige sfeer wordt het op zeker weer een topdag!

Renée Daniels zzp-school.nl
Rob van den Borne

Ik heb Hugo leren kennen als een gepassioneerde trainer – coach. Als je meer wilt weten over online geld verdienen moet je contact opnemen met Hugo.

Rob van den Borne

WAARSCHUWING:  We hebben maar 200 stoelen in de zaal dus stel het aanmelden niet uit!

TIJDENS DIT GRATIS EN LIVE SEMINAR LEER JE:

DE 4 sleutels voor het bouwen VAN PASSIEF INKOMEN

WELKE PRODUCTEN MENSEN KOPEN ONLINE

HOE JE JE PASSIE KUNT VERDUBBELEN

HOE JE JOUW CONTENT VIRAAL KUNT LATEN GAAN

HOE JE MEER GELD UIT JE HUIDIGE WEBSITE KUNT HALEN

HOE JE JE WINST VERDUBBELT

Mijn naam is Hugo Bakker en ik heb een passie voor Passief Inkomen. Ik train en coach ondernemers om hun kennis om te zetten in producten en deze online te verkopen.

Tijdens het seminar leer je van mij welke stappen je moet zetten om je kennis om te zetten in passief inkomen waardoor je vrijheid en financiële rust creëert. Ik leer je exact wat je moet doen om dagelijks verkopen via je site te realiseren zonder dat je zelf nog iets hoeft te doen.

Let op: Ik beloof je niet dat je slapend rijk wordt. Het seminar is alleen voor jou als je bereid bent om de stappen te zetten. Als je dat doet kun je eindeloos genieten van financiële vrijheid!

Ben je bereid om in actie te komen?

Wil je er bij zijn?

Stel het aanmelden dan niet uit want VOL = VOL!

Praktische informatie:

DATUM: 18 NOVEMBER 2016

TIJDEN: 10.00 tot 18.00 uur

GRATIS PARKEREN: ja

LOCATIE: MeetingDistrict

ADRES: Blokhoeve 2 te Nieuwegein

Koffie/thee/lunch: Niet inbegrepen

Investering: €20,- (excl. BTW)

Aantal stoelen: 200

Op de locatie is catering aanwezig en het wordt uiteraard op prijs gesteld als je daar gebruik van maakt. De locatie staat niet toe je zelfgemaakte boterhammen te nuttigen op de locatie. Wij hopen dat je hier begrip voor hebt en dit zult respecteren. Op deze manier kunnen we de kosten van het seminar zelf heel laag houden.

Voor €20,00 een ticket bestellen

Annuleringsregeling:
Heb je je aangemeld en kun je om welke reden dan ook niet komen? Je kunt ten alle tijde je ticket aan iemand anders geven. Laat het ons dan wel even weten. Wij betalen de zaalhuur vooraf en daarom kunnen we je ticket niet crediteren. Wij nemen dus wel het risico van het huren van de zaal maar we nemen niet de verantwoording voor mensen die toch een andere keuze maken.

Kaarten aan de deur kopen is mogelijk. Je betaalt dan €100,- en krijg je achteraf een factuur opgestuurd.