De resultaten van deze maand schrijf ik op een moment nadat ik een hele dag op het sportveld heb gestaan (clubkampioenschappen atletiek) en de dag nadat ik een train de trainer workshop heb gegeven. Symbolisch voor het feit dat ik deze maand meer focus heb gehad op mijn actieve inkomen en mijn andere activiteiten.

Neemt niet weg dat ik gewerkt heb aan het verbeteren van mijn opt-ins op deze site en op www.hugobakker.com en dat ik deze site wat rustiger heb gemaakt qua advertenties en leesbaarheid.

Vlak na de publicatie van de resultaten van augustus werden mijn twitter accounts geblokkeerd en ik heb gemerkt dat mij dit toch aardig wat bezoekers heeft gekost. Ik heb daar een artikel over geschreven en uiteindelijk ben ik nu blij dat dit gebeurde want meerdere accounts bijhouden werkte niet voor mij.

Dus qua bezoekers heb ik minder gedraaid en hoe heb ik het dan financieel gedaan?

Nou, hieronder volgen de resultaten:

Google Adsense (€4,53)

Zanox (€2,00)

Easyvideoplayer ($57,58)

Hyips ($60.10)

Totaal: $117,68 + €6.53

Geen verdubbeling dus, zoals de vorige keer.

Mijn Successen:

 • Het grootste inzicht dat ik heb gekregen is dat ik zelf digitale producten kan maken en dat dit een veel grotere potentie heeft dan het verkopen van andermans producten. En waar weet ik nu meer van dan van mijn dagelijks werk. Dus daarin heb ik nu een aantal ideeën die ik uit ga werken en hier nog even niet wil noemen.
 • Verder heb ik gezien dat de manier van geld verdienen met affiliate marketing van banners niet werkt. Hiermee dacht ik op idee-cadeau.nl een goede weg in geslagen te zijn. Na de partner bijeenkomst bij bol.com waar 2 bekende sprekers aanwezig waren heb ik het inzicht gekregen dat ik de partners met de strategie van idee-cadeau geen extra waarde biedt. De site heeft ook geen omzet gedraaid.
 • Net als alle voorgaande maanden heb ik weer veel kennis en inzichten opgedaan en ik ben blij dat het toepassen van de kennis in mijn actieve inkomen ook vruchten gaan afwerpen. Inmiddels heb ik een optin met Tips voor Toptrainers gemaakt met een video waar inmiddels al aardig wat trainers op hebben ingeschreven. Check http://www.hugobakker.com/toptrainers-ondernemerstips/ Via deze mailinglijst, die ik nu aan het creëren ben, kan ik op termijn ook een passief inkomen gaan genereren.
 • Passief inkomen bestaat echt niet; je moet echt energie stoppen in je site anders bloed het echt dood.
 • Inmiddels is de gratis workshop van 28/10 bijna vol. Dus als je dit leest; meld je snel aan https://www.passiefinkomenonline.nl/gratis-workshop Overigens heb ik de salespage hiervan verbeterd zoals ik me voorgenomen had. De video van Herma en Sandra vind ik erg geslaagd en is vaak verspreid via social media.

 

Wat ik komende maand wil doen:

Ik wil:

een video over easyvideoplayer gaan lanceren. De aanzet voor het artikel heb ik reeds af, nu nog de instructievideo. Ik ben erg blij met dit product.

werken aan mijn eerste digitale product

het domein www.geeninkomen.nl dat ik geclaimed heb gaan vullen

Dit passief inkomen project = persoonlijke ontwikkeling
Dit is typisch een project dat ik met veel passie doe, maar dat niet helemaal vanzelf gaat (zoals zoveel dingen in mijn leven wel vanzelf gaan…). Ik moet dus echt volhouden, strategie aanpassen, doorbijten, niets van anderen aantrekken, etc.

Blijf meelezen!

Tot volgende maand!

 

About the author 

Hugo

 • Hallo hugo,
  Inderdaad. Ook ik ervaar dat je veel tijd in je website moet steken. Je bent echter al goed op gang. Nu veel tijd erin steken en over een paar jaar de vruchten plukken. 3-5 jr. Moet je minimaal erin steken heb ik geleerd. Zolang het leuk is en het onderwerp boeiend en ik blijf leren blijft het interessant en voelt het niet als werk.
  Ook ik ben van plan om zelf trainingen te gaan ontwikkelen en met gratis producten te gaan werken. Ik heb nu net een geweldige tool aangeschaft om video e-mails en nieuwsbrieven te gaan versturen.
  Nu eerst een grote en lange klus afronden die hopenlijk dit jaar is afgerond en dan begin van het jaar is er tijd voor al mijn plannen en ideeën
  Veel succes met al jou plannen. Ga zo door.
  Alleen met keihard werken nu bouw je een passief inkomen voor later op.Groet tineke

  • Hoi Tineke,

   Dankjewel! en dagelijks wordt het idee versterkt om mijn passieve inkomen te creëren met eigen producten die gaan over mijn actieve inkomen.

   groeten, Hugo

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >