Vandaag heb ik 5 mensen geleerd hoe zij zelf een WordPress website kunnen installeren en bouwen. Het was een proefworkshop ter voorbereiding op de workshop die ik op 28 oktober wil verzorgen. Het was vooral een DOE-dag, ook wel ‘work’shop genoemd. Het is me wel duidelijk dat 1 dag wel heel erg kort is omdat er gewoon heel veel te leren en vertellen valt. Ik besef nu ook hoeveel ik de afgelopen maanden geleerd heb en hoe succesvol ik ben geworden in ‘vindbaar zijn’. Voor nu even een kort stukje, later meer over de reacties van de deelnemers en een impressievideo. De rest van de week ben ik namelijk druk met mijn actieve inkomen. Mijn acties voor de komende week zijn dat ik de bevindingen van vandaag ga verwerken in de salespage https://www.passiefinkomenonline.nl/gratis-workshop, dus; wordt vervolgd.

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>