Vandaag ben ik een blog gestart en dit zijn de eerste letters. Op dit blog wil ik mijn voortgang concreet maken in mijn weg naar financiële vrijheid.

Vorige week ben ik eerst begonnen met de `jars` en heb dit geimplementeerd. Heerlijk om grip op alle geldstromen te hebben.

Verder ben ik aan het onderzoeken welke passieve inkomensstromen ik wil gaan genereren. Hierover heb ik al een aantal mensen gesproken en enthousiast gemaakt. Mijn website www.passiefinkomenonline.nlga ik actiever beheren.

Ook ga ik samen met Arjan Koopmans workshops geven in christelijke gemeenschappen om mensen te helpen om vrij van geldzorgen te zijn.

Vandaag heb ik het 90 Day Wealth Conditioning Program erbij gepakt en ben begonnen met dag 1.

Hierin geef ik aan hoeveel geld er dagelijks in de pot FFA (Financial Freedom Account) gestopt wordt. Ik heb dit automatisch laten lopen en doe dit door jaarlijks een vast bedrag in een kapitaalverzekering met een gagarandeerd eindkapitaal te stoppen.

Verder heb ik mijn intentieverklaring geschreven;

Ik heb een passief inkomen van minimaal €3000 netto per maand.

Hoe zou ik me voelen als ik dit bereik?: VRIJ

En met VRIJ bedoel ik dan; vrij van geldzorgen, vrij om wel of niet te werken, vrij om elke keuze te maken die ik wil maken.

Tot slot heb ik successen geschreven;

– gisteren een inventarisatie bij netwerkmarketing bedrijf Havvn gedaan
– vandaag een afspraak gemaakt voor de uitleg van het compensatieplan van Havvn
– idem voor ACN
– dit blog gestart
– pay with a tweet geplaatst op www.timemanagement-coach.nl

 

About the author 

Hugo

 • Hallo,

  Ik heb je blog met interesse zitten lezen. Het valt me op dat je diverse verdien modellen hebt.

  Ik ben momenteel ook bezig om mijn passief inkomen te vergroten. Dat doe ik op een andere manier dan jij momenteel doet.

  Als je interesse hebt, wil ik je wel e.e.a. uitleggen. Ik kan je wel zeggen dat ik geen producten (zoals Herbalife) verkoop.

  Groetjes,
  Ron

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >