Afgelopen week heb ik meer en meer het inzicht gekregen dat passief inkomen ook (of voornamelijk) uit mijn actieve inkomen voort kan komen. Van beroep ben ik trainer en coach en hierin zou ik digitale producten kunnen maken. Voordat ik deze producten kan lanceren is het belangrijke een goede mailinglist te creëren. Hier ben ik de afgelopen weken mee gestart in de vorm van ‘Toptrainers’ op www.hugobakker.com. Dit is een gratis lidmaatschap waarbij je wekelijks informatie krijgt over het trainers/ coachvak; niet alleen inhoudelijk, maar ook op het gebied van ondernemerschap en internet marketing.

Laatst bekeek ik een video van Chris Farrell en hij bracht me op het idee om een rapport (kort e-book) te schrijven en dit rond te mailen. Dit rapport mag iedereen in zijn eigen netwerk verspreiden. Op de voorkant wordt je aangemoedigd om je in te schrijven voor ‘Toptrainers’. Zo bouw ik versneld een mailinglijst op. Inmiddels heeft mij dit niet alleen inschrijvingen opgeleverd maar ook een aantal concrete opdrachten!

Hier kun je het rapport ´Van Passie naar Winst´ downloaden.

Inmiddels heb ik hier zoveel ontzettend leuke reacties op gehad dat ik iedereen aan zou moedigen om een rapport te schrijven waarin jij waarde toevoegt voor de ander. Mensen die reageerden met ‘Wat een geweldig rapport’ en ‘Dit kwam voor mij precies op tijd’.

Voor Google is content met waarde ‘King’.

Van Passie Naar Winst In 8 Stappen

 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>