Beste lezers,

Jullie hebben er recht op om te lezen hoe het met de voortgang van mijn strategie staat.
Hier een kort overzicht van wat ik gedaan heb en waar ik bij heb gestuurd.
Wie weet kun je er wat dingen voor jezelf uitpakken.
In dat geval is deze post geslaagd.

Allereerst heb ik net een paar ads van boeken aan de zijkant geplaatst.
Ik heb toch gemerkt dat dit geld oplevert; in ieder geval op biologischenatuurvoeding.
Deze bezoekers zijn natuurlijk heel erg gericht op zoek naar informatie over gezond voedsel.
Dit levert via bol.com 5% commissie op. Alleen via succesboeken is dit 10% en boeken van hun eigen uitgaven leveren zelfs 30% op. Reden voor mij om er een aantal via succesboeken op te zetten. En dat heb ik dan als uitprobeersel ook op deze site gedaan; boeken van Harv Eker, Napoleon Hill, Donald Trump, je kent ze vast wel, en zo niet, dan wordt het toch echt tijd om ze eens te lezen.

Hoeveel ik precies verdien met affiliate marketing ga ik niet meer publiceren zolang dat niet veel meer is dan €100. Vanuit diverse stromen komt er wel wat binnen, maar daar wordt je als lezer nog niet vrolijk van, ik ook niet…
Toch komt er zo af en toe wat binnen, Tweetadder bijvoorbeeld leverde deze week in 1x $27,50 op. Het mooie van affiliate marketing is dus dat je maar 1x een artikel hoeft te plaatsen en dat kan dus steeds opnieuw geld opleveren. Het blijft leuk om zo’n mail te ontvangen!

Ook leuk om te melden is dat ik mijn eerste 2 cheques van Getresponse heb verzilverd bij de bank. Eerst wist ik niet eens hoe dit aan te pakken. De commissie wordt uitbetaald in cheques die vanuit Amerika verstuurd worden. En wat doe je er dan mee? Nadat ik ze een tijdje apart gelegd had dacht ik ze maar bij de bank te brengen. Tot mijn verassing bleken ze daar precies te weten wat ze er mee moeten doen…

Mijn rapport ‘Stap voor stap strategie naar een passief inkomen’ is deze maand voor het eerst gepubliceerd en heeft een conversie van 10,24%. Op zich niet verkeerd, en voor de komende maanden ga ik kijken hoe ik dit percentage kan verhogen. Een eerste stap voor deze mailinglijst dus!

Met de mailinglijst van 101werkvormen gaat het erg goed. Zonder dat ik er iets aan doe groeit de lijst, 475 nu.
Mooi is om te zien dat ik nu met een enkele mail een workshop vol heb met inmiddels 24 man.

Ik ben begonnen met de Magento webshops! Afgelopen weken heb ik veel tijd besteed aan het eigen maken van Magento wat in vergelijking met WordPress nog niet meevalt. Eigenlijk komt het supergoed van pas dat ik eerst WordPress heb geleerd en nu Magento pak. Ik werk aan 2 webshops met eigen voorraad. En 1 voor trainers en 1 over buitenspeelgoed zonder voorraad (dropshipping). Where focus goes energy flows; dat bewijst zich al doordat de eerste mensen zich al bij me melden of ik ze kan helpen met hun webshop!! Volgende maand kan ik hier waarschijnlijk concretere dingen over vertellen.

Overigens is alles bij mij altijd onder voorbehoud; want als mij ‘actieve’ inkomen het te druk heeft dan schuift mijn passieve inkomen simpelweg naar de achtergrond; er moeten immers pegels verdiend worden!!!

About the author 

Hugo

 • Hallo Hugo,

  Leuk om weer wat van je te lezen. Ook leuk dat 101werkvormen zo goed gaat! Maar ja, dat is natuurlijk geen passief inkomen 😉

  Ik zag dat je ook boeken in je sidebar hebt staan, haha ik ook sinds een paar dagen!

  Mijn passief inkomen is afgelopen maand flink gegroeid! In mei bijna $ 640 tegenover bijna $ 260 in april! Het lijkt me onwaarschijnlijk dat deze lijn zich doorzet, maar je weet maar nooit 😉

  Groet Joeri

 • lekker bezig jongen ga zo door.

  Afgelopen week weer in je ongekende vermogens van Anthony Robbins zitten lezen. Heerlijk om oude dingen opnieuw te leren.

  Leuk dat je met succesboeken.nl samenwerk.
  Fred en Jolande zijn goede vrienden van me.
  Door hun ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling.
  Daar ben ik ze nog steeds dankbaar voor.
  Doe ze de groeten als je ze spreek.

  Groeten Joop

 • Hallo Hugo,

  Ik wil ook wel een mailinglijst opbouwen via Getresponse, kun jij mij vertellen hoe ik het beste kan beginnen?

  Groetjes, David

  • Via mij aanmelden natuurlijk;)
   Als je geregistreerd bent;
   Je moet eerst een campagne aanmaken en alle instellingen zetten.
   Dan maak je een inschrijfformulier (webform) en die plaats je op je site.
   De helpdesk reageert erg goed; vaak binnen 1 dag (alleen zij werken in amerika, dus 8 uur later).
   erg vriendelijk en goede antwoorden.
   Je mag me ook bellen, 06-15951661.
   groet, Hugo

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >