1 augustus 2015, start voor de 2e keer de gratis training passief inkomen. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt waarom ik deze kennis weggeef. Misschien ben je zelfs een beetje sceptisch… Dat zou ik zelf ook zijn.

Daarom heb ik deze video gemaakt en daarin vertel ik je waarom ik doe wat ik doe.

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS5jb20vd2F0Y2g/dj0xTlZ1U2J2aHNFSQ==[/video_player]

Mocht je dit nu lezen en denken; waar kan ik me aanmelden?

Klik hier om je aan te melden, maar doe het vóór 1 augustus, anders ben je te laat.

gratis-aanmelden

cashflow101Hoe kun je je financiële IQ verhogen?
Door het Cashflowspel van Robert Kiyosaki spelen!
In de video vertel ik mijn verhaal over geven en ontvangen en hoe ik dat terugzag in het spelen van het spel; heel bijzonder!
Mocht je het Cashflowspel willen spelen en je financiële IQ verhogen. Je kunt het bestellen bij bol.com. Daar vind je vanzelf ook de boeken van Robert Kiyosaki (Het cashflow kwadrant & Rijke pa, arme pa).

Geloof jij in het principe van DELEN?

Zo ja, sta eens stil bij de volgende vraag: Wat zou jij nóg meer kunnen delen dan je nu al doet? Laat het me (en de lezers) weten, want wie weet breng je anderen op een idee!

About the author 

Hugo

 • Dag Hugo,
  Ik zit hier met een boek van Robert Kiyosaki in de hand en vind het geweldig wat hij schrijft. Nu zou ik graag zijn cashflow bordspel spelen met mijn jongere broers. Nu vroeg ik mij af of dit spel in een nederlandse versie te verkrijgen was aangezien zij geen engels spreken?

  Vriendelijke groet David

 • Dag Hugo, ik zag je aanbieding en dacht ja dat moet ik ook doen! Ik ben bezig met een e book te schrijven om weg te geven. Ik wordt altijd zeer geinspireerd door je visie en door de doelen die je je stelt en bereikt. Hartelijke groet, Rob

 • Dag Hugo, Top dat je dit aanbiedt. Heb het boek van Robert uit en geïnspireerd gooi ik het roer om.
  En idd beginnen, focussen en niet keutelen. Kijk uit naar jouw summerschool Hartelijke groet Pauline

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >