Ben jij al gestart met Listbuilding?

Besef jij al dat wanneer je een passief inkomen op wilt bouwen dat je dan een emaillijst nodig hebt? Met een emaillijst houd jij de controle over wanneer jij contact op wilt nemen met jouw lezers of volgers. Bekijk de video hieronder en ontdek de 5 stappen die cruciaal zijn. Leer ook van de ervaringen die ik opgedaan heb. Op een gegeven moment kwam ik op een punt dat ik elke maand op de automatische piloot meer dan 1000 nieuwe aanmeldingen voor mijn emaillijst had; prospects dus! Allemaal gratis, dus zonder advertenties in te zetten. In de video vertel ik mijn strategie.

Een schermprint van het aantal aanmeldingen, einde van de maand (maart 2014):

1049

Welke tools heb ik gebruikt?

LinkedIn – vooral in het begin ingezet om mijn expertstatus neer te zetten.

WordPress – het content management systeem dat erg goed ‘praat’ met Google.

OptimizePress 2.0 – dit is een WordPress template met mooie optin en sales pagina’s waardoor de conversie omhoog gaat. Ook kun je hier een mooie optin widget mee maken.

Getresponse –  de autoresponder die zorgt voor het downloadproces en het opslaan van de email adressen. Bovendien verstuur ik elke week automatisch een email m.b.v. dit systeem.

Listbuilding, het opbouwen van een mailinglijst is ontzettend belangrijk. “Je lijst is je leven!”, zeg ik wel eens. En zo voelt het ook. Als jij controle hebt over wie je wanneer kunt mailen en dus waarde toevoegen voor die persoon, dan heb je echt goud in handen.

Listbuilding wordt door veel mensen als lastig ervaren. Hoe doe je dat? Hoe krijg je mensen in je lijst?

Hoever ben jij met het bouwen van een emaillijst?

Geef een reactie in het commentaarveld hieronder. 

About the author 

Hugo

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>